• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Relatum Models u potrazi za novim licima

Povodom najave dolaska pariške modne agencije VIVA Paris, agencija Relatum Models pod vodstvom Marka Lovrića, modela i scouta, organizira pre-casting »Open Call Casting Croatia 2015«

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Agencija Relatum Models, s uredom u Zagrebu, surađuje s vodećim svjetskim modnim agencijama te zastupa modele iz mnogih zemalja Europe, Azije i Amerike.

Povodom najave dolaska pariške modne agencije VIVA Paris, agencija Relatum Models pod vodstvom Marka Lovrića, modela i scouta, organizira pre-casting  »Open Call Casting Croatia 2015«

Agencija VIVA Models Paris jedna je od vodećih modnih agencija, sauredima u Parizu, Londonu i Barceloni, a otkrila je poznata modna imena kao što su Natalia Vodianova, Karolina Kurkova, Raquel Zimmermann, Maryna Linchuk i druge.

Pre-casting se održava u Zagrebu, u Hotelu Esplanade, 14. ožujka 2015 (subota), u vremenu od 14 do 18 sati.

– Relatum Models traži djevojke, zainteresirana nova lica do 24 godina starosti, minimalne visine 174 cm. Djevojke trebaju ponijeti cipele sa visokom petom te doći bez šminke (make-upa). Ako imate profesionalne fotografije ili book donesite ih sa sobom. Djevojke u dobi od 17 godina ili mlađe, mole se da dođu u pratnji jednog roditelja ili skrbnika. Pre-casting se organizira i u Osijeku (Hotel Osijek, 15.ožujka 2015, nedjelja), a već su uspješno održani pre-castinzi u Splitu i Opatiji – poručuju iz agencije Relatum Models.

Više informacija o agenciji Relatum Models i pre-castinzima možete pronaći na stranici www.relatummodels.com te na Facebook profilu.

Ažurirano ( Utorak, 10 Ožujak 2015 20:15 )