• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ISPIT MODNO-EDUKATIVNE SEKCIJE UDRUGE IMPRESS

Impresovke znanjem promiču kulturu, ali i osobni razvoj

U osjetljivim mladenačkim godinama, mediji i kultura oko nas često postavljaju previsoke standarde ljepote ženskog tijela, pa su u udruzi odlučili kako je važno da polaznice nauče poštivati i voljeti svoje tijelo, bez obzira na okolinu

E-mail Ispis PDF

DARUVAR Prvi dan mjeseca ožujka prošao je u znaku još jednog ispita modno-edukativne sekcije udruge Impress. U razdoblju prije ispita, članice sekcije redile su na jačanju samopouzdanja, razvijanju kreativnosti i komunikativnosti, koreorgafiranju, načinima promocije i prezentacije, a povrh svega, učile su kako prihvatiti sebe. U osjetljivim mladenačkim godinama, mediji i kultura oko nas često postavljaju previsoke standarde ljepote ženskog tijela, pa su u udruzi odlučili kako je važno da polaznice nauče poštivati i voljeti svoje tijelo, bez obzira na okolinu.

Koliko su uspješno svladale ove vještine, ocijenio je žiri kojeg su činili sociologinje i gošće iz Francuske, Audrey Cavoue, predsjednica udruge Impress, Tanja Herceg, tajnik udruge, Dubravko Šopar i Nevena Bosanac, članica udruge koja je položila svih šest stupnjeva. Osam je članica udruge pristupilo ispitu, Petra i Daria Polenus koje su polagale 5. stupanj, Matea Đukez koja je pokazala znanje za prelazak u 2. stupanj, dok su Amai Novaković, Nikolina Vojta, Leonarda Toth i Ana Valski polagale za prvi stupanj. Članovi žirija posebno su bili zadovoljni znanjem Nikoline Vojte i Ane Valski, posebno ako se uzme u obzir da se ispit polagao na engleskom jeziku.

No, ni nakon položenog ispita djevojke ne miruju. Već su ovoga tjedna nizom akcija promovirale kulturni život Daruvara i tako pokazale kako u stvarnom životu primjenjuju stečena znanja. Poseban fokus bio je na predstavi Teatra Rugantino »This Casting«, koja je u utorak, 10. ožujka izvedena u Daruvaru. Uz nadu da će kulturni život Daruvara doživjeti svoj procvat, članicama udruge Impress možemo samo poželjeti uspješan nastavak rada i stjecanja životnih vještina.

Ažurirano ( Srijeda, 11 Ožujak 2015 21:27 )