• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


UOČI ODLASKA NA DRŽAVNI IZBOR ZA MISS 2015. POBJEDNICA ŽUPANIJSKOG IZBORA U DRUŠTVU ŽUPANA BAJSA I PREDSTAVNIKA GRADA DARUVARA ODRŽALA JE KONFERENCIJU NA MEDIJE

Lijepoj Mariji Barišić poželjeli sreću u Crikvenici

A Marija je poručila svim djevojkama neka steknu samopouzdanje, neka se odvaže na ovakva natjecanja. Za nju je to iskustvo predivno, kaže, i dodaje kako se nada uspješnom nastupu u Crikvenici

E-mail Ispis PDF

DARUVAR Uoči odlaska na državni Izbor za Miss 2015. pobjednica županijskog izbora Marija Barišić u društvu župana Bajsa i predstavnika Grada Daruvara 5. lipnja u Daruvarskim toplicama održala je konferenciju na medije.

– Bila je to prilika da se lijepoj Mariji poželi sreća u Crikvenici koja je domaćin izbora 12. i 13. lipnja.  Nakon izbora za Miss naše županije izabrana je između dvanaest djevojaka Marija Barišić. Cijeli izbor je poslužio za jedno dobro medijsko predstavljanje našeg kraja, Grada Daruvara i naših Daruvarskih toplica. Ja sam uvjeren da će Marija apsolutno opravdati naše povjerenje – istaknuo je župan Bajs, poželivši još jednom sreću Mariji na državnom izboru.

A Marija je poručila svim djevojkama neka steknu samopouzdanje, neka se odvaže na ovakva natjecanja. Za nju je to iskustvo predivno, kaže, i dodaje kako se nada uspješnom nastupu u Crikvenici.

Ažurirano ( Utorak, 09 Lipanj 2015 15:44 )