• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ZAVRŠNA PRODUKCIJA LJETNIH RADOVA MODNOG DIZAJNA I MANEKENSTVA MODNOG STUDIJA KULTURNOG I MULTIMEDIJSKOG CENTRA BJELOVAR

Male Bjelovarčanke pokazale što su radile i naučile ovo ljeto

Male manekenke predstavile su nakit i torbe domaćih kreativaca Gorane Bakić-Popović i Tee Banušić. Nosile su kreacije malih modnih dizajnera, a koji su puno truda uložili u svoje kreacije koje su nastale iz njihovih originalnih ideja.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Male Bjelovarčanke, polaznice radionica modnog dizajna i manekenstva pokazale su pred svojim roditeljima što su radile, ali i što su naučile ovo ljeto, na modnoj reviji i izložbi danas, 5. rujna, u predvorju Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar.

– Male bjelovarske manekenke predstavile su nakit i torbe domaćih kreativaca Gorane Bakić-Popović i Tee Banušić. Nosile su kreacije malih modnih dizajnera, a koji su puno truda uložili u svoje kreacije koje su nastale iz njihovih originalnih ideja – rekla je Selena Gazda, voditeljica radionice modnog dizajna.

Prije početka modne revije, Dubravko Adamović, ravnatelj KMC-a, rekao je kako je ovo jedna od mnogobrojnih aktivnosti koje su se dešavale protekle godine u KMC-u.

– Od 9. kolovoza 2014. do 9. kolovoza 2015 vrtjeli smo 611 projekcija sa 148 filma za koje su ulaznice kupila 46.283 posjetitelja. Na svim ostalim programima imali smo preko 10000 posjetitelja. Također je bitno reći kako prosječno po kino projekciji imamo 75,8 posjetitelja – kaže ravnatelj Adamović.

Ažurirano ( Subota, 05 Rujan 2015 13:58 )