• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA INICIJATIVU DRUŠTVA NAŠA DJECA ČAZMA, GRUPA GRAĐANA, UGLAVNOM RODITELJA S DJECOM, PROŠLE SUBOTE POSJETILA JE NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA

Ako mogu Japanci, mogu i Čazmanci!

Sve posjetitelje, a pogotovo one najmlađe oduševilo je što uz uživanje u ovom predivnom i svjetski poznatom parku prirode, u cijenu ulazi i vožnja brodom i panoramskim vlakom

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Na inicijativu Društva Naša djeca Čazma, grupa građana, uglavnom roditelja s djecom, prošle subote posjetila je Nacionalni park Plitvička jezera. 24. listopada, izabran je upravo zbog toga što  svake godine u Obiteljskom tjednu koji koji se obilježava od 24. do 31. listopada uprava parka spušta cijenu na svega 25 kuna po osobi, a za djecu do sedam godina ulaznica je gratis.

Sve posjetitelje, a pogotovo one najmlađe oduševilo je što uz uživanje u ovom predivnom i svjetski poznatom parku prirode, u cijenu ulazi i vožnja brodom i panoramskim vlakom.

Čazmanci su tako, uz masovni posjet odraslih i djece iz cijele Hrvatske i brojnih stranih turista, među  kojima kako su primjetili prednjače oni s Dalekog istoka, subotnje poslijepodne proveli hodajući rutom dugom 8 kilometara, a zbog vremeno kakvo su samo mogli poželjeti, dobrog društva i uživanja u lijepotama Plitivčkih jezera ovaj će izlet zaista pamtiti.

Uvidjevši da putujući, razgledajući, fotografirajući i uživajući u prirodnim ljepotama nisu nimalo različiti od ostalih turista, stvorili su i svoju krilaticu: Ako mogu Japanci, mogu i Čazmanci!

Društvo Naša djeca Čazma pozvalo je subotnje putnike na novi izlet put Kleka i Ogulina koji planiraju već na proljeće.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 26 Listopad 2015 22:07 )