• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Novo u Bjelovaru: PIZZA FRIESS U »FAT TONYU«

Osim toga, u »Fat Tonyu« su proširili svoju ponudu, pa tako možete uživati u njihovom originalnom HOT DOGU, u JAJIMA SA ŠPEKOM, TORTILJI S PILETINM, PILEĆEM MENIU, GYROSU NA TANJURU

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Fast food »Fat Tony« privi je i jedini, Bjelovarčanima omogućio uživanje u originalnom  grčkom kebabu, a kojeg Grci zovu gyros. Nedavno su u »Fat Tonyu« odlučili ponuditi  još jednu novu poslasticu, opet naravno prvi u Bjelovaru. Riječ je o PIZZA FRIESSU, koju ako niste probali, svakako morate.

Osim toga, u »Fat Tonyu« su proširili svoju ponudu, pa tako možete uživati u njihovom originalnom HOT DOGU, u JAJIMA SA ŠPEKOM, TORTILJI S PILETINOM, PILEĆEM MENIU, GYROSU NA TANJURU.

Uz sve to u »Fat Tonyu«  svakodnevno nude i doručak koji se sastoji od kobasice, svježeg sira, pohanog kruha, jaja i salate.

Ono po čemu se njihov grčki kebab razlikuju od svih ostalih koji u Bjelovaru nude kebab je to što ga rade onako kako treba. Dakle, svako jutro se na ražanj stavlja kvalitetno svježe meso i to svinjsko, lopatice, but i carsko... Upravo se samo po mesu i razlikuje od originalnog turskog kebaba u koji ne ide svinjetina, već se stavljaju šnicli od ovčetine, jaretine i teletine. Uz meso, u fast foodu »Fat Tony«, za aromu dodavanju i red domaće sušene slanine. Tako pripremljen štap stavlja se u pećnicu te se polako peče i reže kako bi završio u svježem pecivu u kombinaciji sa sviježim sirom ili bez.

Najbitniji sastavak je meso se, koje u fast foodu »Fat Tony«  nabavljaju svaki dan, i to svježe domaće iz okolice Bjelovara. Isto tako sve povrće koje ide u giros kupuju na bjelovarskoj tržnici, a sve umake sami prave, uključujući i majonezu. Jedino što koriste gotovo je kečap i ajvar.

Fast food »Fat Tony« nalazi se u Ulici Augusta Šenoe 31a, odmah do poznatog bjelovarskog kafića Mario.

Sve to možete naručiti na broj telefona 043 550 400. Dostava je besplatna.

Ažurirano ( Utorak, 15 Prosinac 2015 17:21 )