• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Impress mažoretkinje predstavile se u Daruvaru

Mlađa skupina kao princeze, a starija kao njihove zaštitnice sa snažnom porukom koju ovaj puta nose, a to je da su sva djeca princeze i prinčevi koje svi trebamo poput zaštitnika čuvati i nositi ih na dlanu jer oni su naša budućnost

E-mail Ispis PDF

DARUVAR U sklopu Poklada 2016. jučer, 9. veljače, u Daruvaru su se predstavile, i druge godine za redom, Impress mažoretkinje: mlađa skupina kao princeze, a starija kao njihove zaštitnice sa snažnom porukom koju ovaj puta nose, a to je da su sva djeca princeze i prinčevi koje svi trebamo poput zaštitnika čuvati i nositi ih na dlanu jer oni su naša budućnost.

Impress mažoretkinje Daruvar skupina je s jednom godinom plesnog iskustva, dio je Hrvatskog mažoret saveza, a kao i u svakoj sekciji udruge Impress tako je i ovdje cilj prvenstveno socijalizacija djece i mladih, učenje vještina i sposobnosti koje će djeci i mladoj osobi pomoći u svakodnevnom životu kao što je komunikacija, timski rad, odgovornost, suradnja, prezentacijske vještine, prevencija nasilja, promicanje kroz kondicijskih priprema zdravlja. Do sada su Impress mažoretkinje Daruvar imale zapažene nastupe u sklopu: Humanitarne božićne priče, Moto Alke, Međunarodnom tjednu mladih, Međunarodnom danu srednjoškolaca, Vinodaru te su dio protokola na svečanim događajima.  Pod mentorstvom su i vodstvom predsjednice udruge Tanje Herceg, a provoditelji aktivnosti su: Tomislav Karaula, Gordana Vuk i Ivana Bedi.

Ažurirano ( Srijeda, 10 Veljača 2016 10:10 )