• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Maskenbal u Češkoj obeci Bjelovar

Češka obec organizira maskenbale već više od 30 godina, a ovakav veliki odaziv maski i kostima zasigurno su jamstvo da će se maškare u tim prostorijama viđati i slijedećih godina

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Dok su cijeli dan u utorak, 09.veljače,  maškare vladale gradom, vrtićima i školama, svoje veselje su završili maskenbalom u Češkoj obeci Bjelovar.

Potičući kreativnost, Češka obec tradicionalno organizira maskenbal za male i velike a svi sudionici su pokazali jedinstenost i orginalnost mašte u izradi kostima.

Osim plesa i zabave, zasladili su se krafnama i sokom te izabrali najbolje maske.

U kategoriji mali (do 10 god.) nagrade su osvojili: Ivana Bertek (romkinja - 3.mjesto), Emanuela Petek (miš - 2.mjesto) i Lucija  Subota (gljiva muhara - 1.mjesto).

U kategoriji srednji (od 10 do 15 god.) nagrade su osvojili: Aurora Vajdić (mini maus - 3.mjesto), Barbara Štukar (gatara - 2.mjesto) i Biljana Gvojić (bolesnik - 1.mjesto).

U kategoriji odrasli nagrade su osvojili: Daniel Srdić (morska sirena - 3.mjesto), Dario Adamović (šeik - 2.mjesto) i Tihomira Barišić (Kleopatra - 1.mjesto).

Češka obec organizira maskenbale već više od 30 godina, a ovakav veliki odaziv maski i kostima zasigurno su jamstvo da će se maškare u tim prostorijama viđati i slijedećih godina.

U iščekivanju slijedeće godine, već su se sada rodile ideje za izradu novih i orginalnih maski za koje vjerujemo da neće izostati.

Ažurirano ( Srijeda, 10 Veljača 2016 12:17 )