• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SKUPLJAJU SE DONACIJE ZA VAU-VAU AMIGO

Pomozimo im na obostranu korist

Napušteni psi na ulicama predstavljaju i potencijalnu opasnost građanima. Primjereno zbrinjavanje pasa lutalica problem je koji se tiče svih nas

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – PREDAVAC Sklonište za napuštene pse od udruge Vau-Vau Amigo u Predavcu financijski zapada u sve teže probleme. Nekoliko volontera skrbi i brine o osamdesetak napuštenih ili zlostavljanih pasa. Psi imaju čipove i redovito su cijepljeni, a većina ženki je i sterilizirana. Veterinari im izlaze ususret uslugama »na dug«. Isti taj dug danas je nešto veći od 20.000 kuna. Ipak, dobra volja još uvijek postoji. Naša sugrađanka Snježana Kovačić, saznavši za probleme udruge, u svoj je salon za masažu postavila kasicu za donacije spomenutoj udruzi.

– Ljudi pokazuju empatiju prema problemima pasa lutalica. U nekoliko dana prikupljeno je stotinjak kuna – pojašnjava Snježana. Osim u Snježaninu salonu Medium na Vukovarskoj cesti, prijedlog za postavljanje kasica prihvatili su i neki ugostiteljski objekti u centru grada, pa tako svoj prilog za zbrinjavanje pasa lutalica možete ostaviti u slastičarnici Zagorje, caffe baru Lemon te caffe baru Art.

Ažurirano ( Nedjelja, 24 Travanj 2016 14:53 )