• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA ZAHTJEV ZADOVOLJNIH LJUBITELJA KEBABA, »CITY KEBAB« UVEO BESPLATNU DOSTAVU

Do kebaba telefonskim pozivom

»City kebab« je već duže vrijeme poznat Bjelovarčanima svojom specijaliziranom ponudom, vrhunskom uslugom i kvalitetom

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Fast food ugostiteljski objekt  »City kebab« na adresi Franjevačka 17A, koji metar udaljen od kružnog toka kod Bille, već dvije i pol godine svojim mušterijama nudi vrhunski kebab uz svakodnevno svježe namirnice i lepinje. U ponudi je mali kebab za 14 kuna, veliki kebab za 22 kune, te kebab sa sirom za 24 kune.

Novost u punudi ugostiteljskog objekta koji vode bračni par Valentina i Robert Grgić je i besplatna dostava, koju su organizirali na zahtjeve zadovoljnih mušterija.

Od 1. svibnja Bjelovarčanke i Bjelovarčani mogu naručiti kebab uz besplatnu dostavu od 9 do 16 sati u krugu 5 kilometara. Minimalni iznos narudžbe je 40 kuna. Od odličnog kebaba po povoljnoj cijeni dijeli vas samo jedan poziv na broj 091-388-7498.

Ako ste pak ljubitelj naručivanja hrane na licu mjesta, »City kebab«  je otvoren od ponedjeljka do četvrtka od 9 do 23 sata, petkom od 9 do 01 sat, a subotom čak od 9 do 02 sata.

– Nastojimo našim mušterijama pružiti vrhunsku uslugu i užitak u hrani. Na njihov zahtjev odlučili smo se i na besplatnu dostavu. Za nas je to bio signal da su zadovoljni našom hranom i uslugom. Dostavom želimo omogućiti našim kupcima da uživaju u vrhunskom kebabu čak i kad nisu u mogućnosti doći sami po njega. Svi oni koji se još nisu uvjerili u našu odličnu ponudu imaju izvrsnu priliku sada to učiniti. Opravdat ćemo vaša očekivanja – poručuju Valentina i Robert Grgić.

Ažurirano ( Četvrtak, 05 Svibanj 2016 13:16 )