• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ZVONO ĆE SVAKI MJESEC PREDSTAVITI JEDNO JELO PRIPREMLJENO U BJELOVARSKOM FAST FOOD »FAT TONY«. ZA SVIBANJ SMO ODABRALI:

Fat Tony pileći meni

Pileći meni sastoji se od: pilećih prsa, krila, pommes fritesa, peciva i salate. Sve to za samo 20 kuna, a možete ga pojesti kod njih, ili možete, zajedno s ostalim njihovim specijalitetima, naručiti na broj telefona 043 550 400. Dostava je besplatna.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Ukoliko razmišljate što ovih dana pojesti za gablec, kako bi vam olakšali gurmanske dileme, bit ćemo slobodni preporučiti vam Fat Tony pileći meni. Fast food »Fat Tony« nalazi se u Ulici Augusta Šenoe 31a, odmah do poznatog bjelovarskog kafića Mario.

Pileći meni sastoji se od: pilećih prsa, krila, pommes fritesa, peciva i salate. Sve to za samo 20 kuna, a možete ga pojesti kod njih, ili možete, zajedno s ostalim njihovim specijalitetima, naručiti na broj telefona 043 550 400. Dostava je besplatna.

U ponudi imaju i dvije vrste izvrsnih Tortilja:

Tortilja piletina (tortilja, pileća prsa, povrće i umak)

Gyros Wrap (tortilja, svinjetina, salata i umak)

Fast food »Fat Tony« privi je i jedini, Bjelovarčanima omogućio uživanje u originalnom grčkom kebabu, a kojeg Grci zovu gyros. Nedavno su u »Fat Tonyu« odlučili ponuditi još jednu novu poslasticu, opet naravno prvi u Bjelovaru. Riječ je o PIZZA FRIESSU, koju ako niste probali, svakako morate.

Osim toga, u »Fat Tonyu« su proširili svoju ponudu, pa tako možete uživati u njihovom originalnom HOT DOGU, u JAJIMA SA ŠPEKOM, TORTILJI S PILETINOM, DOMAĆEM DORUČKU, GYROSU NA TANJURU…

Ono po čemu se njihov grčki kebab razlikuju od svih ostalih koji u Bjelovaru nude kebab je to što ga rade onako kako treba. Dakle, svako jutro se na ražanj stavlja kvalitetno svježe meso i to svinjsko, lopatice, but i carsko... Upravo se samo po mesu i razlikuje od originalnog turskog kebaba u koji ne ide svinjetina, već se stavljaju šnicli od ovčetine, jaretine i teletine. Uz meso, u fast foodu »Fat Tony«, za aromu dodavanju i red domaće sušene slanine. Tako pripremljen štap stavlja se u pećnicu te se polako peče i reže kako bi završio u svježem pecivu u kombinaciji sa sviježim sirom ili bez.

Najbitniji sastavak je meso, koje u fast foodu »Fat Tony« nabavljaju svaki dan, i to svježe domaće iz okolice Bjelovara. Isto tako sve povrće koje ide u giros kupuju na bjelovarskoj tržnici, a sve umake sami prave, uključujući i majonezu. Jedino što koriste gotovo je kečap i ajvar.

Ažurirano ( Petak, 06 Svibanj 2016 14:59 )