• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DANI PIVA 2013

RAZLIKE I SLIČNOSTI IZMEĐU PRVOG SEKSA I PRVE PIVICE

Povodom jednog od najboljih hrvatskih pivskih festivala, onog u Daruvaru, predstavljamo vam mali priručnik o kuhanju vlastitog piva na šeretski način

E-mail Ispis PDF

Prije prvog vlastitog seksa uglavnom ste već bili pročitali svu literaturu, informirali se kod prijatelja, i sa sigurnošću mogli tvrditi kako ćete jamačno sve obaviti po pe esu.
Prije prvog vlastitog kuhanja odnosno varenja piva, uglavnom ste već bili pročitali svu literaturu o tome, informirali se kod prijatelja, nabavili opremu i sa sigurnošću mogli tvrditi kako ćete sve jamačno obaviti po pe esu.

Prije seksa niste obraćali pažnju da će pri činu još netko biti s vama i možda neće biti toliko raspoložen ni koncentriran kao vi, ali vas to nije puno brinulo.
Prije kuhanja piva ste pozvali frenda koji je već puno puta kuhao, i bili ste sigurni da ako vi i niste nešto shvatili - da će vas on nekako izvući.

Tijekom prvog seksa na lakši ili teži način ste shvatili da to baš i nije tako jednostavno, pogotovo ako ste netom prije toga popili koje pivo previše.
Tijekom prvog kuhanja piva shvatili ste da prilikom istog ne smijete piti previše piva jer ćete zaboraviti par bitnih stvari prilikom sljedećeg pokušaja.

Kod seksa se rezultati vide već nakon par minuta.
Kod kuhanja piva treba čekati 45 dana.

Ako se nakon seksa ne javiš komadu, više neće biti seksa.
Ako zaboraviš na pivo, nećeš dobiti ništa.

Kad shvatiš da je seks gotov, nazoveš prijatelje i fino se naroljate.
Kad shvatiš da ti je pivo gotovo, nazoveš prijatelje i fino se naroljate.

Kad preboliš curu, nakon pauze kreneš dalje.
Kad shvatiš da si skuhao dobro pivo, kuhaš odmah i sljedeće...

Nakon seksa prija pivo.
Pivo prija prije seksa.

Živio seks, živilo pivo!!!

Sljedeći vikend, od petka do nedjelje, u Daruvaru traju Dani Pivovare Daruvar. Kako sam kuhao i kuhat ću svoje pivo, i kao što jako dobro znam što je kvalitetno nekomercijalno, festivalsko pivo, tako s punom odgovornošću garantiraam da je Krešo Marić, beer brewer Daruvarske Pivovare napravio specijalno crveno pivo koje će svoju premijeru imati upravo tih dana. Kako je riječ o jednom od tri najbolja piva na Balkanu, kako je cijena pola litre osam kuna, i kako će se za zabavu pobrinuti puno bendova, ako ne volite kulturu piva, a ne naletite do Daruvara, vi stvarno niste normalni.

Još kako je Direktor pivovare potpuni luđak koji ima povjerenja u debele ćelave Purgere, tako ću ja voditi zabavni program i častiti pivicom, savršenim mahagonijastim Krešinim mezimčetom, hladnim poput vještičje sise i duše moje bivše. Se vidimo? Naravno da se vidimo, Daruvar 23. - 26. 8., piviliiii!

Ažurirano ( Ponedjeljak, 12 Kolovoz 2013 18:41 )