• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ŽENE SU LUDE – ZABRANITE MINICE NA MINUS DESET!

ŽENE U MIKROSKOPSKI TANANIM RASTEZLJIVIM KURTONČIĆIMA

Koja je to sila koja žene tjera da se na minus deset stupnjeva uvuku u te mikroskopski tanane rastezljive kurtončiće, navuku štikle i neku krpicu preko bokova, i takve marširaju po zaleđenom gradu?

E-mail Ispis PDF

Bio sam kurva. Nakon što sam godinu prije toga bio vaterpolist, pa su mi se smrznula muda, a još godinu prije i Isus, pa su mi se... Volio sam te maskenbale zbora Ivan Goran Kovačić jer smo bili mladi i blesavi, jedino što bih se uvijek zaledio kao majmun zato što su uvijek bili u neko hladno doba godine. Najbolje je bilo kad sam u ulozi Isusa nosio križ od tri metra s kojim sam slučajno pogodio Josu u koljeno dok sam plesao na Ramonese, pa me Joso htio tuć, ali sam bio blago pripit, pa se uz pivicu sve sredilo. Čak mi je oprostio i što sam na križu imao napisano RINI umjesto INRI.

Pa sam treće godine maskenbala bio prijateljica noći. Od najvećih sam frendica, doslovno i preneseno nažicao minicu, štikle i nešto fufasto za gore, našminkalo me, stavilo periku i odvelo pod Bana na prodaju. Navuko je Riba neke šljašteće, disko-kugla najlonke, ali mi je studen opako nagrizla ovo malo surlice, tako da sam umjesto genitalnog trakta u kupaoni pred spavanje imao tek dvije borovnice i sakatog tužnog trpa koji me nakon toga nije htio tjedan dana u oči pogledat. Dakle, i opet sam se smrznuo...

Općenito, kad god me pitaju jesam li topli ili hladni tip, uvijek dvojim, jer sam rođen u četiri godišnja doba, svakome se znam prilagoditi, i volim i želim živjeti ovdje i u takvoj klimi. Ali ipak, radije bih kosti ostavio u Sahari nego na Antarktici. Pa kad izađem u grad, sad kad je stislo, i kad moram plinari plaćat ono što sam zaradio za putovanja i hranu, pa vidim tete u minicama, meni odmah testisi krenu pod pazuhe. Koja je to sila koja žene tjera da se na minus deset stupnjeva uvuku u te mikroskopski tanane rastezljive kurtončiće, navuku štikle i neku krpicu preko bokova, i takve marširaju po zaleđenom gradu?

Znamo dobro da žene imaju potrebu biti najljepše, pa ako imaju male cike ili kilavu kosu - ističu dupe i noge, kao i obratno (i ja sam osobno odvratni egotrip i smješkam se na svaku idiotariju jer mi je jedna cura rekla da imam prekrasan osmijeh), ali u ovo doba godine jednostavno smatram da bi razum trebao pobijediti osjećaje. I da bi elegancija, i nazovi seksepil, trebali mjesto prepustiti brizi za opstanak čovječanstva. Jebate, ko će rađat umjesto vas kad vam se zamrznu jajne stanice - krivo ste interpretirale teoriju i zakon o oplodnji! Lijepo je vidjeti duge vitke noge na plaži. Nisu loše ni joga tajice, ali samo u slučaju da održavate dupe u formi, a ne da imate naboranu šunkicu i da ritica pjeva »Dodirni mi koljena«. Ali budite elegantne, a ne provokativne, hodajte po gradu u trenirkama i samtericama, kompletićima i debelim suknjama, i čuvajte pipice za bolje dane. Nemamo ništa od toga što vas gleda pola grada, ako doma moramo umjesto šampanjca iz solidarnosti piti uvin čaj.

Eto, više ne idem u grad piti rakije i kuhano vino, jer znam da ću opet gledati u noge i da će mi se od neugode smrznuti i duša i jaja, ali kad su to žene slušale savjete normalnih tipova. Enivej, pazite na zdravlje, prava ljepota ionako dolazi iznutra, minjake ostavite za tople dane...

Ažurirano ( Srijeda, 04 Prosinac 2013 13:09 )