• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NAKON SEKSANJA NEMA KAJANJA...

Konačno ste mu udovoljili želji i popeli se na njega, te skladnim pokretima karlice doveli oboje na deset sekundi do sretnog vrhunca. Kako to doživljava jedna, a kako druga strana...

E-mail Ispis PDF

ON

U napadu ekstaze izbacuje iz sebe cca pola decilitra ljepljive tekućine. To mu pričinjava veselje jednako dobitku 1.600 kuna u kladionici na finskom hokeju za albino juniore, ili nokautiranju za glavu većeg frajera od sebe usred pune birtije.

Uz mlaz se čuje i pobjednički stenjaj sličan grgljanju umirućeg jelena lopatara. Oči mu kolutaju, usta razvlače u Tuki-osmijeh, a šakom grčevito čupa njenu dojku iz korijena.

Ruši se iz poluskvrčenog «bambi na ledu» položaja na leđa totalno slomljen, ne mareći je li pao na jastuk, daljinski, ili njene naočale.

Dok mu se još grče obje natkoljenice treba mu jedino, isključivo i samo nebeski mir. Barem dvije minute.

Ona nešto mrmlja. Ali on je u stanju reć samo - aha...

Znoj teče, a lagano se cijedi i ona druga tekućina. I to preko škembe prema rubu plahte. Osjeća kako bi trebao reagirati, ali mu je tako lijepo da je totalno otupio i obamro.

Prdne takvom snagom da bi pomaknuo kamion s prikolicom iz nanosa snijega. Sretan je kao dijete na čokoladu i ponosan na sebe jer se uspio suzdržat i ne pustit ga dok mu ga je pred 15 minuta pušila.

Ona njegova nesreća krene brisat spermu da spasi svoju čistu plahtu, ali ga pogodi noktom u glavić. Užasna bol, ali je još pod dojmom svršavanja, pa nema snage ni za jecaj. Mrzi da ga se dira nakon svršenog čina, kako im to objasnitiiii!?

Čezne o litri ledene orošene pive, ali ona je predaleko. A seksualni objekt mu je legnuo preko trbušine bez namjere da se pomakne.

Počinje ga žuljati, stiskati i davati puse. On se totalno hladi i krajnjim naporom gura teret sa sebe.

Ona se ne da, i vraća kao štene na krmić. On je ljut kao pseto jer je svoje obavio. A i treba mu još 10 minuta da mu se ponovo digne, ali sad hoće pivu.

Nogom gura dosadu dok ne padne na pod, i ne dozvoljava da se popne nazad. Tjera ju da upali TV i donese smeđu tekućinu, samo da dođe sebi.

Halapljivo ždere pivinjo i za tri minute zaspi.

ONA

Trlja se guzovima o njega iako ju koljena bole za popizdit, jer jedno joj grebe po zidu a drugo lupa u bočnu dasku. A nigdje se nemre primit...

Kad shvati da mu se trbuščić napinje, a faca grči, zna da je blizu vrhunca i da treba maknut tijelo i pogotovo facu od odvratnog ljepljivog smrdljivog mlaza.

Iako je svjetlosnim godinama udaljena od orgazma, pokušava stenjati kao na filmovima koje ju je više puta tjerao da gleda, jer zna da on to (tko zna zašto) obožava.

Uživa u nedotupavom debilnom izrazu svog najdražeg dok on čvrsto grli njeno voljeno te jedro tijelo.

Sretna je jer ga je zadovoljila i jer će sad biti miran i nezahtijevan barem slijedećih 8 sati.

Legne na njega sva blažena i šapće mu na uho kako ga voli i kako joj je s njim prekrasno.

On joj smireno potvrđuje, a ona ga grli i steže najsretnija na svijetu.

Omaknuo mu se vjetrić. Prije bi se nadurila, ali to je sve samo dio njegovog tijela te veselog mu duha.

Jadničak ne primjećuje da će zaflekat plahtu pa mora mamica sve obrisat. Gle, vjerojatno voli da se igram s pimpačem kad je gotov!?

Izvaljuje se na njega, sretna i zadovoljna, mogla bi tako ostati cijelu noć i dan pa i umrijet. A načula je u kvartu da mu je izletilo za nekakav prsten, pa ga stišće još jače.

On se slučajno okrenuo i ona je sišla s kreveta, a tako joj je bilo lijepo. Šteta. Ali sigurno bi se njena ljubav htjela osvježiti.

Zašto me moje najdraže gađa papučom, a spremila sam mu tako divnu svježu limunadu...

Možda želi, ah, da kako je zaboravila... ali sad će cijela soba imati tu intenzivnu kužnu aromu hmelja... Ma preživjet će ona sve, samo da on bude sretan.

Odlazi u kupaonicu nakon što mu je našla utakmicu na televiziji i dok se pere, na brzinu masturbira na bideu.

Zavali se na krepano tijelo i prolivenu pivu, sanja da je s nekim nogometašem, pjevačem, ili malim od tajkuna, ali nije ni ovo loše. Opa, mucica u pupku, ide je izv…

Ažurirano ( Srijeda, 01 Siječanj 2014 12:11 )