• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BILOGORSKI FOTO SUSRETI 2015.

Edukacija fotografa i promocija lokalne turističke ponude

Svoj obol u održavanju Bilogorskih foto susreta dali su i vinari, sirari, medari i tamošnje kulturno-umjetničko društvo Veliko Trojstvo

E-mail Ispis PDF

VELIKO TROJSTVO Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, direktorica Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije Jasna Vaniček Fila i načelnik Općine Veliko Trojstvo Ivan Kovačić pozdravili su okupljene polaznike prvih Bilogorskih foto susreta 2015. koji su se proteklog vikenda održali na području Općine Veliko Trojstvo.

Fotografski susret u subotu, 19. rujna, organizirao je fotoblog SamoSlikaj u suradnji s Općinom Veliko Trojstvo, udrugom Bilogorski turistički put, a uz potporu Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije. Cilj susreta bila je edukacija fotografa, ali i promocija lokalne turističke ponude. Naime, svoj obol u održavanju Bilogorskih foto susreta dali su i vinari, sirari, medari i tamošnje kulturno-umjetničko društvo Veliko Trojstvo. Bilogorskim foto susretima odazvalo se tridesetak fotografa čije će fotografije zasigurno doprinijeti prenošenju turističkog doživljaja kojeg nude brojni turistički sadržaji s područja Općine Veliko Trojstvo.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 21 Rujan 2015 15:31 )