• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SVEČANI KONCERT KUD-a BJELOVAR POVODOM 22. GODIŠNJICE KUD-a I 260 GODINA GRADA BJELOVARA

Dva sata pjesme i plesa

Članovi KUD-a izveli su pjesme i plesove od Bilogore, Podravine, Zagorja i Slavonije, Baranje i Posavine, ali i plesove Bunjevačkih Hrvata. Najmlađa skupina KUD-a Bjelovar prikazala je dječje svatove iz poznatog filma »Vlak u snijegu«.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Svečani koncert KUD-a Bjelovar povodom 22. godišnjice KUD-a i 260 godina Grada Bjelovara održan je subotu, 21. svibnja, u bjelovarskom Domu kulture kojeg je skoro do posljednjeg mjesta ispunila bjelovarska publika. Organizator koncerta je KUD Bjelovar pod vodstvom predsjednice Brankice Janči i njezinih zamjenika.

Brankica Janči, pozdravila je brojnu publiku, goste i obožavatelje KUD-a te se zahvalila svima prisutnima na dolasku i zaželjela da uživaju u ovoj večeri, ali i svim budućim koncertima KUD-a. Uz nju goste je pozdravio je i Antun Korušec, bjelovarski gradonačelnik.

Publika je uživala puna dva sata u raskoši i bogatstvu narodnih nošnji, pjesme i plesa. Članovi KUD-a izveli su pjesme i plesove od Bilogore, Podravine, Zagorja i Slavonije, Baranje i Posavine, ali i plesove Bunjevačkih Hrvata. Najmlađa skupina KUD-a Bjelovar prikazala je dječje svatove iz poznatog filma »Vlak u snijegu«. Nakon koncerta organizatori su za goste upriličili druženje uz večeru.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 23 Svibanj 2016 10:23 )