• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BJELOVARSKI BAND AID SA SEDAM GLAZBENIKA IZVEST ĆE PRVI PUT PJESMU DOLAZI BOŽIĆ NA BOŽIĆNOM GALA KONCERTU

PJESMA SPOJILA GLAZBENIKE

Ova glazbena suradnja ima još jednu veliku vrijednost. Umjetnici pozivaju na pomoć koju treba Nika Kilić sedmogodišnja djevojčica koja boluje od teške bolesti (karcinom)

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Pjesma Dolazi Božić je spojila bjelovarske glazbenike koji vjeruju u zajedništvo i ovim putem šalju poruke dobre volje, ljubavi i utjehe svim sugrađanima kao primjer i drugima da zajedno uvijek možemo više, bolje i ljepše! Ovim je riječima krenula najava jednog neobičnog glazbenog uratka na bjelovarskim prostorima. Riječ je o novoj pjesmi pod nazivom Dolazi Božić koju su pripremili svojim sugrađanima i cijeloj glazbenoj Hrvatskoj bjelovarski glazbenici. Inicijativa je krenula od dueta BLANK i Alena Bigača koji je napisao stihove i glazbu.
Okupilo se ukupno 7 izvođača iz Bjelovara. Na pjesmi su zajedno u posljednjih dva mjeseca radili Tvrtko Hopek – Les, Davor Lovrić (Flashback), Mladen Medak – Gaga, klapa Bjelovar, Ivan Koprivčević, Nebojša Buhin Nebo te Alen Bigač i Adriana Božić iz dueta BLANK. Uz ove glazbenike, bjelovarsku glazbenu priču upotpunili su i sugrađani instrumentalisti Rastko Gligorović na klavijaturama i Spomenko Gazda - Spok na basu. Autor video spota za ovu pjesmu snimljenoj u prostoru Bjelovarskog kazališta je također bjelovarski umjetnik Tibor Javurek.

Ova glazbena suradnja ima još jednu veliku vrijednost. Umjetnici pozivaju na pomoć koju treba Nika Kilić sedmogodišnja djevojčica koja boluje od teške bolesti (karcinom). Radi se o djevojčici iz Tuka čiji roditelji nemaju stalna primanja kojoj je potreban novac za liječenje, a svi koji žele i mogu pomoći pozvani su da uplate koliko mogu na broj žiro-računa: 2402006 – 3101856755 Erste Bank.

Tzv. bjelovarski band aid izvest će ovu pjesmu na božićnom Gala koncertu u Sportskoj dvorani 20. prosinca 2013. u 20 sati

{vimeo}http://vimeo.com/81109508{/vimeo}

Ažurirano ( Nedjelja, 08 Prosinac 2013 13:37 )