• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NAKON RADIONICA ODRŽAN ISPIT MODNO-EDUKATIVNE SEKCIJE UDRUGE IMPRESS

POTENCIJAL KOJI TREBA NJEGOVATI

Smatramo da svatko u sebi ima potencijal koji treba kako on sam tako i drugi prepoznati i njegovati. Jedna od izreka vodilja nam je to da bismo priznali drugima njihovu vrijednost treba pronaći vlastitu. – izjavila je predsjednica Udruge Impress Daruvar Tanja Herceg

E-mail Ispis PDF

DARUVAR U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Daruvar održan je 14. prosinca ispit modno-edukativne sekcije »Impress models by Tanja Herceg«. Na ispit je izašlo 12 polaznica 1., 2., 3. I 4. Stupnja, a sastojao se od pitanja sa završenih radionica koje su povezane s izražavanjem emocija, prezentacijskih i komunikacijskih vještina, radionica kreativnosti te tehničkih osnova modelinga za pojedini stupanj.

– Kod polaznika se očituje napredak u komunikaciji, samopouzdanju, sigurnosti u sebe, izražavanju stavova i samopoštovanju u odnosu na njihov prvi dolazak. Ono što mi je naročito drago je što nas prepoznaju osobe različitih generacija, visina i proporcija jer je naša udruga i rad u bilo kojoj sekciji namijenjen za sve. Smatramo da svatko u sebi ima potencijal koji treba kako on sam tako i drugi prepoznati i njegovati. Jedna od izreka vodilja nam je to da bismo priznali drugima njihovu vrijednost treba pronaći vlastitu. – izjavila je predsjednica Udruge Impress Daruvar Tanja Herceg.

Članovi žirija bili su Marko Čolić, Dubravko Šopar i Tanja Herceg, a svi su polaznici uspješno završili stupnjeve. Prenosimo i razmišljanja nekih polaznica koje su polagale 1. stupanj:

– Divno je raditi s ljudima koji vode udrugu Impress. Toliko topli, pristupačni... Dolazak u Impress zaista opusti jer se konačno možemo baviti onime sto nas iz dubine srca i naših želja zanima. Ne znam kako, ali uspijevaju napraviti da se sve generacije druže i nađu istu temu za razgovore i zezanciju. Sve u svemu trebaju nastaviti... – izjavila je Maja Savanović.

Marina Koren iz Pakraca, učenica Hotelijersko-turističke škole Daruvar, također je s nama podijelila svoj dojam.

– Bilo je poprilično dobro. Nisam imala tremu iako inače uvijek imam. Sve u svemu do sada mi je bilo lijepo, nešto novo. Jako mi se sviđaju radionice.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 16 Prosinac 2013 11:37 )