• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KULTURNI I MULTIMEDIJSKI CENTAR BJELOVAR

JEDNA SVJETSKA I JEDNA HRVATSKA PREMIJERA U BJELOVARSKOM KINU

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom – 043 217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Od utorka  do nedjelje (5. – 9. studenog)  u novoj kino dvorani, koja je u sklopu Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar, možete od pogledati sljedeće filmove.

– Večeras će umjesto filma DAVATELJ u istom terminu biti reprizno prikazan film ŠETNJA MEĐU GROBOVIMA. Posjetitelji s već kupljenim ili rezerviranim ulaznicama mogu ih iskoristiti za isti film u petak, subotu ili nedjelju ili ih zamijeniti za večerašnju projekciju. Zahvaljujemo na razumijevanju – javljaju iz KMC Bjelovar.

PČELICA MAJA 3D – cijena ulaznice 20 kuna

Utorak i petak u 17 sati te subota i nedjelja u 11 sati


OTOK LJUBAVI – cijena ulaznice 20 kuna

Utorak u 20 sati


KOKO 3 – LJUBAV ILI SMRT – cijena ulaznice 20 kuna

Četvrtak u 18 sati – NACIONALNA PREMIJERA


DAVATELJ – cijena ulaznice 20 kuna

Srijeda, petak i nedjelja u 19:30 sati te subota u 18 sati


KADA JE BJÖRK SRELA ATTENBOROUGHA i BJÖRK: BIOPHILIA LIVE – cijena ulaznice 30 kuna

Subota u 20 sati – svjetska premijera


– Ovaj bih vam put skrenuo pozornost na svjetsko otvaranje koncertnoga filma BJÖRK: BIOPHILIA LIVE. Naime, sa samo 40-tak mailova umrežili smo se s Rijekom, New Yorkom, Zagrebom, Sarajevom i sa svojim dosadašnjim referencama zadobili povjerenje Raya Privetta, njujorškoga distribucijskoga maga iz Cinema Purgatorio koji nas je vrlo brzo uvrsti na listu svjetskih otvaranja ovoga nesvakidašnjega glazbenoga projekta, baš kao što je i njegova glavna protagonistica, o čemu ćemo više čuti iz njena razgovora sa Sirom Davidom Attenboroughom. Dakle, u subotu imamo dva razloga za veselje: Kada je Björk srela Attenborougha (47') i Björk: Bophilia Live (97'). Više možete doznati na službenoj stranici filma: www.biophiliathefilm.com – poručuje privremeni ravnatelj Dubravko Adamović

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom –217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

Ažurirano ( Srijeda, 05 Studeni 2014 17:19 )