• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KULTURNI I MULTIMEDIJSKI CENTAR BJELOVAR

RASPORED FILMOVA U BJELOVARSKOM KINU

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom – 043 217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Od utorka  do nedjelje (11. – 16. studenog)  u novoj kino dvorani, koja je u sklopu Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar, možete od pogledati sljedeće filmove.

Iako su Štrumpfovi-2 prošle godine pomeli konkurenciju i uvjerljivo odnijeli titulu najgledanijega filma u Hrvatskoj, njihova slava ne blijedi ni u 2014., bilo da je riječ o 2D ili 3D formatu. Pribavili smo obje opcije i vrtjet ćemo ih naizmjence tijekom svih šest dana sljedećega tjedna: od utorka do nedjelje. Obratite pozornost i na trajanje Interstellara zbog čega smo uveli 10' stanku. Zbog iznimne posjećenosti Koka 3: Ljubav ili smrt, svakako ćemo ga nastojati zavrtjeti još koji put, ako ne ovaj vikend, onda onaj sljedeći sigurno – poručuju iz Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar.

ŠTRUMPFOVI  2D – animirani – cijena ulaznice 15 kuna

Utorak i četvrtak u 17 sati te subota i nedjelja u 11 sati

ŠTRUMPFOVI  3D – animirani – cijena ulaznice 20 kuna

Srijeda i petak u 17 sati


NARKOKULTURA – GLAZBA SA SMRTNIM POSLJEDICAMA – glazbeni dokumentarac –  cijena ulaznice 15 kuna

Utorak u 19:30 sati


NORTHMEN: A VIKING SAGA – akcijska povijesna avantura – cijena ulaznice 20 kuna

Srijeda i nedjela u 20 sati te subota u 18 sati


INTERSTELLAR – avanturistički SF – cijena ulaznice 30 kuna

Petak i subota u 19:30 sati te nedjelja u 17 sati


KNJIŽEVNA VEČER – Udruga (R)evolucija predstavlja: Aleksandar Stanković – ulaz slobodan

Četvrtak u 19 sati

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom –217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 10 Studeni 2014 09:34 )