• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KULTURNI I MULTIMEDIJSKI CENTAR BJELOVAR

NACIONALNO OTVARANJE FILMA BROJ 55 U BJELOVARSKOM KINU

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom – 043 217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Od utorka  do nedjelje (18. – 23. studenog)  u novoj kino dvorani, koja je u sklopu Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar, možete od pogledati sljedeće filmove.

INTERSTELLAR – avanturistički SF – cijena ulaznice 30 kuna

Utorak u 19:30 sati


ZVONČICA I GUSARSKA VILA – animirani sinkronizirani – cijena ulaznice 15 kuna

Utorak i petak u 17 sati te subota i nedjelja u 11 sati


KOKO 3 LJUBAV ILI SMRT – domaći obiteljski – cijena ulaznice 20 kuna

Srijeda i nedjelja u 18 sati


BROJ 55 – domaći ratni – NACIONALNO OTVARANJE FILMA – cijena 20 kuna

Četvrtak i petak u 19:30 sati te subota i nedjelja u 20 sati


ČAROLIJA NA MJESEČINI – romantična komedija – cijena 20 kuna

Subota 18 sati


– Nakon što smo u povodu Dana grada Bjelovara dali četiri projekcije domaćega ratnoga filma BROJ 55 (od 16:00 do 24:00), interes za njega ne jenjava. Gotovo svakodnevni upiti o ponovnim projekcijama potvrđuju ono u čemu su se i žiri i publika ovogodišnjega pulskoga festivala složili: BROJ 55 majstorsko je djelo Kristijana Milića inspirirano istinitim događajem iz Domovinskog rata u čijem su središtu ubijeni i masakrirani bjelovarski branitelji, pripadnici slavne A SATNIJE. Kada sam dogovarao pojedinosti oko premijernih projekcija koncem rujna odmah sam nas predbilježio i za nacionalno otvaranje filma, dakle, za četvrtak, 20. studenoga 2014. Ako ni ova četiri dana ne budu dovoljna, još jedanput ćemo osigurati dodatne projekcije.

Zatim, magična moć mega hita Interstellara još u predbilježbi je gotovo rasprodala ovotjedne projekcije tako da smo zbog ogromnoga interesa posjetitelja odlučili s njim otvoriti i novi tjedan.

Čarolija na mjesečini ljubavna je komedija stvorena u predivnom, šašavom duhu Woodyja Allena. Treba li išta više dodati?

A za najmlađe, ovaj smo put malo jače pritisnuli distributera kako bi dublje prebrao po svojoj vreći i izvukao pravu poslasticu: ZVONČICU I GUSARSKU VILU. Fenomenalno! Ako vam odam tajnu kako smo se već predbilježili i za Pingvine s Madagaskara te Spašavanje djeda Božičnjaka i još neke poslastice, jasno je kako će najmlađi s posebnim uživanjem ploviti kroz Advent do Božića. Ali, i mi s njima!

Veselimo se susretu s Vama u Kulturnome i multimedijskome centru Bjelovar – poručuje Dubravko Adamović, privremeni ravnatelj

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom –217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

Ažurirano ( Petak, 14 Studeni 2014 20:09 )