• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREMIJERA PREDSTAVE AMATERSKOG KAZALIŠTA DARUVAR NAJAVLJENA JE ZA 16. PROSINCA

»DOBITNICA OSKARA« U DARUVARSKOM KINU

Nestrpljivo čekamo premijeru i sretni smo što Vam možemo predstaviti svoju komediju i izmamiti osmijeh na lice! – poručuju iz Amaterskog kazališta Daruvar

E-mail Ispis PDF

DARUVAR Amatersko kazalište Daruvar po četvrti put izlazi pred svoju publiku s novom predstavom, romantičnom komedijom, »Dobitnica Oskara«, čija je premijera 16. prosinca u daruvarskoj kino dvorani, s početkom u 20 sati, a ulaznice možete kupiti već od ponedjeljka, 8. prosinca.

– Kriza srednjih godina, ljubav, prijateljstvo i sve moguće komplikacije koje nastaju pri spoju svih tih elemenata svakodnevnog bračnog života, donijet će daruvarskoj publici niz zabavnih epizoda spojenih u ovoj komediji. Bez imalo uljepšavanja, promatrano s muško-ženskog gledišta (koja se uglavnom i razlikuju), ova komedija donosi smijeh i dobro raspoloženje uz mnoga scenska osvježenja i izvanredno motiviranu ekipu, osvježenu novim glumcima, koja će Vas uvesti u još jednu emotivnu čaroliju! Nestrpljivo čekamo premijeru i sretni smo što Vam možemo predstaviti svoju komediju i izmamiti osmijeh na lice! – poručuju iz Amaterskog kazališta Daruvar.

Ažurirano ( Srijeda, 03 Prosinac 2014 18:40 )