• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KULTURNI I MULTIMEDIJSKI CENTAR BJELOVAR

RASPORED FILMOVA ZA BOŽIĆNI I NOVOGODIŠNJI TJEDAN U BJELOVARSKOM KINU

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom – 043 217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Sam kraj naše prve godine postojanja i rada Kulturni i multimedijski centar Bjelovar završava s 20. tjednim rasporedom kojim dominira mini fest DAJ 5! – po pet filmova za djecu i odrasle koji su obilježili razdoblje od 9. kolovoza do danas. Uz posjećenost, jedan od kriterija bio je i učestalost upita posjetitelja o ponavljanju projekcija. Nažalost, nemoguće je u tih pet blagdanskih dana smjestiti sve one naslove koje bismo trebali i htjeli prikazati. Uz to, neke više ni nije moguće dobiti jer su ih distributeri nakon ugovornoga roka morali vratiti produkcijskim kućama, a neki su, pak, kao na primjer BROJ 55 sa svojih rekordnih 16 projekcija, za sada »dobili predah«.

Kako su svršetci kalendarskih godina povod i za svođenje poslovnih rezultata, iznimno sam zadovoljan s činjenicom kako je u razdoblju od 9. kolovoza do 15. prosinca 2014., 20.718 posjetitelja kupilo ulaznice (najjeftinije u Hrvatskoj). Kada tomu pridodamo i onih 8 i pol tisuća koji su vidjeli izložbu o Anne Frank, karikature Cice Mraza, gledali dokumentarce na 9. DokuArtu, slušali književne večeri Udruge R(e)volucija, koncerte indijske i domaće glazbe te promocije knjiga, onda možemo ponoviti ono što neki naši redoviti posjetitelji znaju reći: u samo četiri i pol mjeseca rada, Kulturnim centrom je prošao »jedan cijeli grad«. Naravno – Bjelovar.

Stoga, svima koji nas podržavate, pratite ili kudite, želimo SRETAN BOŽIĆ I USPJEŠNU 2015. GODINU! Veselimo se novim sjajnim filmovima (kažu kako će 2015. biti jedna od najplodnijih godina u svjetskoj kinematografiji) i novim susretima s Vama! – od srca poručuje Dubravko Adamović, ravnatelj Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar.

U božićnom i novogodišnjem tjednu  (22. – 30. prosinca) u novoj kino dvorani, koja je u sklopu Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar, možete od pogledati sljedeće filmove.

GRAVITACIJA 3D – SF drama – cijena 30 kuna

Utorak u 20 sati


TVRDI ORAH 3D – obiteljska komedija – cijena 20 kuna

Petak u 11 sati


HOBBIT: BITKA PET VOJSKI 3D – avanturistička fantazija – cijena 30 kuna

Petak u 20 sati


PINGVINI S MADAGASKARA 3D – sinkronizirana animirana komedija do suza – cijena ulaznice 20 kuna

Subota u 11 sati


PČELICA MAJA – sinkronizirani animirani – cijena 15 kuna

Nedjelja u 11 sati


FURY – SRCE OD ČELIKA – ratna akcijska drama – cijena ulaznice 20 kuna

Nedjelja u 20 sati


KAKO IZDRESIRATI ZMAJA 2 3D – sinkronizirani animirani –  cijena ulaznice 20 kuna

Ponedjeljak (29. prosinca) u 11 sati


LUCY – akcijski SF – cijena 20 kuna

Ponedjeljak (29. prosinca) u 20 sati


ŠTRUMPFOVI 2 3D – obiteljska animirana komedija – cijena ulaznice 20 kuna

Utorak (30. prosinca) u 11 sati


STEP UP: ALL IN 3D – glazbena romantična drama – cijena ulaznice 30 kuna

Utorak (31. prosinca) u 20 sati


Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom –217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

Ažurirano ( Utorak, 23 Prosinac 2014 09:17 )