• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KULTURNI I MULTIMEDIJSKI CENTAR BJELOVAR

Raspored filmova u bjelovarskom kinu

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom – 043 217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Nakon što smo 30. prosinca odvrtjeli i posljednju projekciju u 2014. (STEP UP: ALL IN/3D u sklopu mini festa DAJ5!), zaključili smo kako je u proteklih pet mjeseci (počeli smo 7. kolovoza sa svečanom projekcijom Cuaronove GRAVITACIJE, a 9. kolovoza nastavili s istim filmom uz prodaju ulaznica), dakle, zaključili smo kako je 22.351 posjetitelj kupio ulaznicu za 250 projekcija 62 filma. Ako k tome dodamo i preko 3000 posjetitelja DokuArta te oko 4000 posjetitelja izložbe Anne Frank – POVIJEST ZA SADAŠNJOST, a uz to i sve one koji su bili na šest književnih večeri Udruge (R)evolucija ili na tri promocije knjiga i programima bjelovarskog Ogranka Matice hrvatske i Zavoda za znanstvenoistraživački i umjetnički rad HAZU Bjelovar te na četiri koncerta, onda sa sigurnošću mogu reći kako nas je u samo pet mjeseci posjetilo preko 30.000 posjetitelja. Među njima su, začudo, bili i oni koji su nam na početku samouvjereno proricali kako će zanimanje za naše programe početi padati nakon početne euforije. Je li taj »početak« prošao ili se »euforija« protegnula i na ovu, novu, godinu vidjet ćemo nakon sljedeća 54 tjedna – poručuje Dubravko Adamović, ravnatelj Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar.

Budući da su prva dva tjedna rasporeda imala zadaću povezivanja blagdanima isprekidanoga svršetka stare i početka nove godine, pred vama je 3. tjedni raspored s kojima najavljujemo odreda sjajne filmove, među kojima i one koji su već uvršteni u filmsku antologiju:

U ŠUMI – cijena 15 kuna

Utorak i srijeda u 17 sati


Film isprepliće radnje iz nekoliko bajki braće Grimm i prati ih kako bi istražio posljedice želja različitih likova iz priča. Glavni likovi uzeti su iz »Crvenkapice«, »Zlatokose« , »Pepeljuge« i drugih, a tumače ih najveća imena svjetskoga filma.

Redatelj: Rob Marshall

Glumci: Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Chris Pine, Anna Kendrick

Žanr: fantasy, komedija

Trajanje: 124'

Država: SAD

Distributer: 2i film

EKIPA ZA 6 3D – cijena 20 kuna – nacionalna premijera

Četvrtak i petak u 17 sati te subota i nedjelja u 11 sati


Inspiriran istoimenim Marvelovim stripom i ispunjen emocijama i humorom koji se očekuje od studija Walta Disneya, film je u prvom tjednu prikazivanja u USA inkasirao 56 milijuna dolara.

Sinkronizirani

Redatelj: Don Hall, Chris Williams (II)

Glumci: T. J. Miller, Jamie Chung, Maya Rudolph

Žanr: animirani, avantura

Trajanje: 102'

Država: SAD

Distributer: 2i film

SEDMI SIN – cijena 20 kuna

Utorak i srijeda u 20 sati te subota u 18 sati


Mladić po imenu Tom sedmi je sin sedmoga sina te posjeduje moći koje drugi nemaju. O svom plemenitom podrijetlu ne zna ništa sve dok ga sudbina ne spoji s vitezom koji će ga naučiti kako se treba boriti protiv zla, čiji su znaci svugdje oko nas. Film Sedmi sin ekranizacija je popularnog fantasy serijala The Last Apprentice Josepha Delaneya.

Redatelj: Sergey Bodrov

Glumci: Julianne Moore, Jeff Bridges, Kit Harrington, Alicia Vikader

Žanr: avantura, fantazija

Trajanje: 102'

Država: SAD

Distributer: Blitz F&V

NESALOMLJIVI – cijena ulaznice 20 kuna – nacionalna premijera

Četvrtak, petak i nedjelja u 20 sati


NESALOMLJIVI je biografska drama o iznimnom sportašu i heroju Louisu Zamperiniju koji je tijekom Drugog svjetskog rata preživio pad aviona zajedno s dvojicom kolega zrakoplovaca te u Tihom oceanu proveo 47 dana, nakon čega ih je pronašla japanska ratna mornarica i odvela u zarobljenički kamp. Ova istinita priča o nesalomljivosti ljudskoga duha temeljena je na istoimenom svjetskom bestselleru Laure Hillenbrand.

Redateljica i producentica: Angelina Jolie

Glumci:Jack OConnell, Finn Wittrock, Domnhall Glesson

Žanr: akcija, biografska drama, sportski

Trajanje: 137'

Država: USA

Distributer: Blitz F&V

IGRA OPONAŠANJA – cijena 20 kuna

Subota u 20 sati i nedjela u 18 sati


Dugonajavljivani i isto tako dugoočekivani film IGRA OPONAŠANJA snimljen je prema istinitoj priči Alana Turinga, genijalnog britanskog matematičara i informatičara koji je tijekom Drugog svjetskog rata uspio dekodirati šifrirani komunikacijski sustav kojega su nacisti koristili u međusobnoj komunikaciji i tako skratiti rat za najmanje dvije godine! Jednako intrigantan bio je i njegov privatni život.

Redatelj: Morten Tyldum

Glumci:Benedict Cumberbacht, Keira Knightley, Charles Dance

Žanr: biografski, drama, triler

Trajanje: 114'

Država: Velika Britanija, SAD

Distributer: Duplicato Media

– Pred vama je novih pet naslova koji svojom ujednačenošću potvrđuju najavu kako će 2015. obilovati vrhunskim filmskim ostvarenjima i kada bih i htio, ne znam koji bih Vam od njih preporučio. No, sudeći po najavljenim predbilježbama (zovemo ih »papirnate« jer filmovi su tek od petka u blagajničkom modulu), čini se kako će i ovaj tjedan biti gužve oko nabavke ulaznica :) Do viđenja! – poručuje Dubravko Adamović, ravnatelj Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar.

Kino blagajna je otvorena u dopodnevnim satima od 10 do 12 sati, a popodne sat vremena prije početka projekcije. Rezervirati ulaznice možete i telefonom –217 471. Rezervirane ulaznice podignuti najmanje pola sata prije projekcije. BLAGAJNA NE RADI PONEDJELJKOM, niti se ponedjeljkom primaju telefonske rezervacije.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 12 Siječanj 2015 21:38 )