• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREDSTAVLJANJE KNJIGA U DARUVARSKOJ KNJIŽNICI

Kuharica Šime Sušića i ekspedicija veslanja pod nazivom »Otočna odiseja 2012.«

Dva prijatelja geografa su odlučili svoje ljeto provesti u kajacima veslajući do svih naseljenih otoka Hrvatske. 47 dana je trajala ekspedicija dva mlada avanturista. Šime je prvi najbolji amaterski kuhar u Hrvatskoj, specijalist za morsku hranu. Marko je odličan u navigaciji, specijalist za Hrvatsku.

E-mail Ispis PDF

DARUVAR Iz Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar pozivaju vas na predstavljanje kuharice Šime Sušića, pobjednika 1. hrvatskog Master Chefa i ekspedicije veslanja pod nazivom »Otočna odiseja 2012.« koje će se održati u petak 30. siječnja s početkom u 18 sati u dvorani na katu knjižnice.

Jadransko more je jedno od najljepših mora u Europi. Prava ljepota hrvatskog Jadrana su upravo 1246 otoka. Dva prijatelja geografa su odlučili svoje ljeto provesti u kajacima veslajući do svih naseljenih otoka Hrvatske. 47 dana je trajala ekspedicija dva mlada avanturista. Šime je prvi najbolji amaterski kuhar u Hrvatskoj, specijalist za morsku hranu. Marko je odličan u navigaciji, specijalist za Hrvatsku. Jesu li bili gladni tijekom 47 dana? Gdje i kako su spavali? Jesu li strahovali za svoj život? Koji je otok najljepši? Jesu li otoci poseban svijet? Odgovore na navedena pitanja možete čuti tijekom predavanja. Predavanje i iskustva s putovanja za vas će održati Marko Kovač i Šime Sušić.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 26 Siječanj 2015 10:50 )