• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


USPJEŠNO POSLUJU UNATOČ KRIZI

M.B. Trans – samo Mercedesova vozila mogu zadovoljiti visoke kriterije koje smo postavili

Na pitanje kako se nosite s krizom g. Radošević sa smješkom spremno odgovara:

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Što reći o firmi koja u svom voznom parku ima samo Mercedes-Benz vozila. To svakako nije svakidašnji prizor. U voznom parku tvrtke M.B.Trans nalaze se 4 kamiona i jedno osobno vozilo.

Vlasnik tvrtke g. Radošević ponosno izjavljuje: "Samo Mercedes-Benz! To su najpouzdanija vozila, i samo njima vjerujem. I firma se zove M.B. Trans, kao Mercedes-Benz."

Radošević dugi niz godina ljubitelj je ove poznate marke vozila, a svoju ljubav prema cesti i vožnji pretvorio je u biznis. Biznis je počeo iz osobnih potreba, i kako je osim vlastitog prijevoza bilo puno upita osnovana je tvrtka, i to 2007. godine, točnije 1. siječnja. To je i službeni datum početka rada tvrtke M.B. Trans. Krenuli smo vrlo skromno, sa samo jednim kamionom i obavljali poslove prijevoza osobnih i poljoprivrednih vozila i priključaka.

Marljivim radom i konstantnim zalaganjem posao je rastao i ukazala se potreba za još jednim teretnim vozilom. Upravo je marljivost i praktički danonoćna dostupnost usluge bila okidač za širenje posla.

Danas, 8. godina kasnije vozni park sačinjava 4 MB kamiona i 1 MB osobno vozilo. Ponuda uključuje klasičnu vučnu službu s rampom i vitlom (3 teretna vozila) i vozilo za specijalne terete. Moćni Mercedesov motor od 430 konja s lakoćom vuče poljoprivredne i građevinske strojeve, glisere, brodice, druge kamione i ostala veća vozila. Na tovarni prostor duljine čak 8 metara može se smjestiti prava grdosija mase do 15t. Za terete van gabarita dostupno je i specijalno vozilo za pratnju koje će svjetlosnim signalima upozoravati ostale sudionike u prometu. Za manje zahtjevne transporte na raspolaganu je auto prikolica koju zainteresirani mogu iznajmiti.

"M.B. ima ugovore s mnogim osiguravajućim kućama, od kojih želimo istaknuti Orix asistenciju, koja je najrasprostranjenija u Hrvatskoj, a također vozimo i za HAK." - Naglašava g. Radošević.

Vozači bi se prilikom osiguranja vozila kod svog osiguravatelja svakako trebali raspitati za opciju asistencije na cesti, jer to je odlična usluga i pokriva prijevoz na cijelom području države, bilo u slučaju udesa ili kvara na automobilu. M.B. Trans u svakom vozilu ima i mini pokretni servis, tako da lakše kvarove u mogu otkloniti na licu mjesta, a ozbiljnije oštećena vozila voze na lokaciju prema želji klijenta.

Još jedna zanimljivost je dispečerski sustav koji je aktivan 24h. U bilo koje doba dana i noći, bilo koji dan možete zatražiti pomoć na cesti ili prijevoz strojeva ili tereta. Dispečer je uvijek dostupan na: 091-5922-028

Na pitanje kako se nosite s krizom g. Radošević sa smješkom spremno odgovara: "Odlično!" ali i dodaje "Kad ima posla ne treba se smijati, a kad nema posla ne treba plakati.", a uz to napominje da se upravo zbog skromnosti i mudrim raspolaganjem sredstvima, strojevima i opremom bez puno problema uspio prilagoditi kriznim vremenima.

I kao zaključak poručuje: "Samo se radom nešto može postići", a tu staru mudrost očito su mnogi poduzetnici smetnuli s uma.

Više o ovoj zanimljivoj tvrtki možete pročitati na njihovim web stranicama: www.mbtrans.com.hr

Ažurirano ( Srijeda, 29 Travanj 2015 19:32 )