• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Inter Carsov Show Car – Freightliner Coronado u Bjelovaru

Radi se o posebnom kamionu s dvoranom za 25 ljudi, VIP prostorom, LCD monitorima, izložbenim prostorom i raznim novitetima

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Jedinstveni Inter Carsov Show Car – Freightliner Coronado i ove godine posjetio je Hrvatsku, au skolpu toga dovezao se i do Bjelovara. Ovaj impozantni i jedinstveni kamion parkirao se u Poslovnom centru Demetrova ispred poslovnice Inter Carsa.

Radi se o posebnom kamionu s dvoranom za 25 ljudi, VIP prostorom, LCD monitorima, izložbenim prostorom i raznim novitetima.

U njemu su mehičari mogli prisustvovati treningu na kojem su stručnjaci iz tvrtke Lauber i Magneti Marelli rekli nešto više o BDC Common Rail injektorima, alternatorima i kompresorima klime te prezentirali i uređaje za ispitivanje i popravak navedenih dijelova.

– Vjerovali ili ne, prošlo je već cijelo desetljeće od prisutnosti Inter Carsa na Hrvatskom tržištu. U deset godina evoluirali smo na 19 poslovnica u Hrvatskoj, preko 270 zaposlenika, proširili ponudu s brojnim novim grupama artikala, trudili se educirati mehaničare o najnovijim tehnologijama. Još jedan od koraka u budućnost, prelazak je na novu lokaciju centralnog skladišta za jugoistočnu Europu - Sosnowiec. Skladište koje je vrhunski opremljeno i prostire se na više od 25.000 m2 pružit će nam bržu isporuku, bolju optimizaciju i upravljanje zalihama. Istovremeno, Inter Cars gradi i najveći logistički i distribucijski centar u Europi i drugi najveći u svijetu. Logistički centar u Zakroczymu će biti najsuvremenije skladište za distribuciju automobilskih rezervnih dijelova u Europi, a planirani početak rada je ljeto 2016. godine. Inter Cars stavlja fokus na kvalitetu u svakom segmentu poslovanja, a svako tehničko i tehnološko unapređenje koje radimo, temelji se na tome da vam omogućimo najbolju uslugu na tržištu. Naš Show Car - Freightliner Coronado moći ćete vidjeti i na 6. Inter Cars sajmu koji će održati 6. lipnja 2015. na adresi Krapinska 37, Zaprešić – poručuju iz Inter Carsa.

Ažurirano ( Petak, 05 Lipanj 2015 09:50 )