• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U SURADNJI S MERCEDESOM

SCHUMACHER BRINE ZA SIGURNOST U VOŽNJI

Mercedes-Benz i Michael Schumacher najavili su dugoročni partnerski odnos s naglaskom na razvoj sigurnostI i udobnosti Mercedesova sustava pod nazivom »Intelligent Drive«

E-mail Ispis PDF

Izvor: netmobil.net.hr

Sedemerostruki svjetski prvak Formule 1 koji je poznat po svom dosadašnjem zalaganju za sigurnost cestovnog prometa, pomoći će u razvoju sigurnosnih sustava na način da ih predstavlja kao veleposlanik, podržavajući angažman Mercedes-Benza.

Njemački proizvođač automobila kaže da će koristiti Schumacherovo iskustvo i stručnost kako bi razvili najbolja rješenja za sigurnost na cestama.

»Tijekom mog angažmana u Formuli 1 uvijek sam vjerovao da si ne smije dopustiti da se odmarate na lovorikama, već da se stalno pokušavate poboljšati. Pri tome sam vrlo često bio u prilici osloniti se na pomoć sve dostupne tehnologije u automobilu i korištenja iste u moju korist «, rekao je Schumacher.

»To je razlog zašto sam deklarirani pobornik sustava pomoći u vožnji, kako u bolidima tako i u cestovnim vozilima«, istaknuo je.

Schumacher će svoj prvi promotivni nastup kao partner Mercedes-Benza imati zajedno s predsjednikom Uprave ove tvrtke Dieterichom Zetscheom i to 1. svibnja 2013 na događaju »Handelsblatt PATHFINDER – The future starts today«

Ažurirano ( Ponedjeljak, 15 Travanj 2013 11:39 )