• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRVA BJELOVARSKA PRIVATNA AUTOŠKOLA OBILJEŽILA 24 GODINE USPJEŠNOG RADA

Odaberite najbolje, odaberite autoškolu HIN!

Cilj autoškole HIN kvalitetno je i stručno osposobljavanje za A1, A2, A,B, M kategorija vozila, pritom se maksimalno prilagođavajući svakome pojedinom kandidatu kako bi ga u potpunosti pripremili za snalaženje u prometu. U HIN-u trude se izaći u susret svim kandidatima tako da je školarina dostupna po najpovoljnijoj cijeni uz otplatu na rate.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Autoškola HIN ove srijede obilježila je svoju 24. godišnjicu rada. Kao najstarija privatna autoškola na Bjelovarskom području, sa svojim radom počela je još davne 11. veljače 1991. godine, kada je Nikola Hađasija osnovao tvrtku i istoimenu autoškolu HIN te pokrenuo posao. Godinu dana nakon osnutka u posao se uključio i njegov sin Dubravko Hađasija koji je započeo raditi kao instruktor u HIN-u.

Posao se postepeno povećavao i 2000. godine Dubravko je preuzeo tvrtku i sveukupno poslovanje. Zahvaljujući svome znanju i iskustvu u vođenju posla stekao je opravdano povjerenje kandidata i ustrojio kvalitetan profesionalni kadar zaposlenika. Danas, kada autoškola više nije luksuz nego potreba, zbog zapošljavanja, a sve više i u privatnom životu, HIN vam nudi najbolju kvalitetu i tako osigurava vas i vaše bližnje za daljnji život.

Cilj autoškole HIN kvalitetno je i stručno osposobljavanje za A1, A2, A,B, AM kategorija vozila, pritom se maksimalno prilagođavajući svakome pojedinom kandidatu kako bi ga u potpunosti pripremili za snalaženje u prometu. U HIN-u trude se izaći u susret svim kandidatima tako da je školarina dostupna po najpovoljnijoj cijeni uz otplatu na rate.

Vozni park autoškole HIN sačinjavaju tri vozila: BMW 116, GOLF 7 i HYUNDAI I10. U suradnji s Policijskom postajom Bjelovar autoškolom HIN provodi posebne preventivne programe a na raspolaganju im je posebna oprema za simulacije kao što su »pijane naočale« koje simuliraju vožnju pod utjecajem alkohola kako bi kandidatima približili loš utjecaj alkohola i droge na vozače u vožnji.

Rad kvaliteta i odgovornost autoškole HIN prepoznati su među mnogobrojnim kandidatima, ali isto tako i među institucijama koje su im dodijelile certifikat bonitetne izvrsnosti što potvrđuje njihovo dobro poslovanje i redovito izvršavanje obaveza prema državi, djelatnicima, a prvenstveno kandidatima.

– Kandidati su naša budućnost jer su oni ti koji će nas i dalje činiti najboljima. Zato pozivam sve koji žele biti vozači da odaberu najbolje za sebe, autoškolu HIN – kaže vlasnik HIN-a Dubravko Hađasija.

Poligon autoškole smješten je odmah preko puta prostorija autoškole, odmah iz autobusnog kolodvora, zgrada HIN-a nalazi se na adresi Masarykova ulica 5 u Bjelovaru. Kontaktirati ih možete na broj telefona 043 244 738 ili na mobitel 091 506 50 25, a više možete saznati na njihovoj web i na facebook stranici.

Ažurirano ( Petak, 13 Veljača 2015 15:27 )