• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Bjelovarčani dobili novi second hand shop s odjećom svjetskih marki

Riječ je o Second Hand Shop i Posrednik – NEW YORK, koji se razlikuje od drugih po tome što je, originalan i ima najmoderniju robu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bjelovarčani su dobili novi second hand shop koji je otvoren u ponedjeljak, 7. prosinca, u Ulici Antuna Mihanovića pokraj caffe bara Forum. Riječ je o Second Hand Shop i Posrednik – NEW YORK.

NEW YORK  se od drugih razlikuje najviše po tome što ima najmoderniju robu na tržištu…

U njemu možete pronaći bogat asortiman pažljivo izabrane obuće i odjeće, torbi, torbica, igračaka. Možete kupiti vrlo povoljno kožne jakne i radna odjela. U novom second hand shopu ističu da imaju najveći izbor kućnog tekstila u Bjelovaru. Ukoliko kupujete zavjese, posteljine, ručnike te ostale potrepštine za kuću, ovaj je novi second hand shop pravo mjesto za vas. Treba napomenuti da u svojoj ponudi imaju i veliki izbor trenirki.

Svaka dva tjedna dobivaju novu robu, a cijene spuštaju ponedjeljkom te svakih nekoliko dana, osim exkluziva.

U ponudi novog second hand shopa velik dio odjeće je markiran. S ponosom ističu da kod njih vrlo povoljno možete kupiti odjeću svjetskih marki: BOSS, MUSTANG, WRANGLER, DIESEL,TOM TAILOR, TALLY WEIJL, H&M, ZARA, LEVIS, NIKE, ADDIDAS,LOTTO, UMBRO te dodaju kako se kod njih često se mogu pronaći i potpuno novi komadi robe. Uz sve nabrojane pogodnosti, imaju i vrlo povoljne cijene, koje se kreću od pet kuna pa naviše, a prije dolaska nove kolekcije sva roba, osim exkluziva, prodaje se po samo sedam kuna. Hvale se i čestim akcijama kada se sve prodaje u pola cijene, pa i exkluziv.

Najbolje da već danas posjetite novootvoreni second hand shop te se uvjerite sami u sve navedeno i kvalitetu proizvoda. Radno vrijeme Second Hand Shopa i Posrednika – NEW YORK je svaki dan od 8 do 20, a subotom od 8 do 13 sati.

Ažurirano ( Srijeda, 09 Prosinac 2015 16:42 )