• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NENAD PARIPOVIĆ – MAJSTOR ZA SVE

098 178 2284 broj mobitela, majstora Paripovića, kojeg bi bilo poželjno imati u svome mobitelu jer ga možete pozvati kad trebate zamjenu prekidača, ali isto tako i kad vam stane vaš automobil na cesti

E-mail Ispis PDF

Koliko vam se puta dogodio neki manji kvar u vašoj kući, stanu ili automobilu. Kvar koji je bio premalen za »ozbiljnog« majstora, a opet prevelik za vas. Poznato je kako se majstori teško odazivaju na neke sitne intervencije, pa ste tako uglavnom osuđeni na varijantu »uradi sam« ili pak na pozivanje susjeda odnosno nekih priučenih majstora. Ponekad je to jeftina varijanta, no uglavnom se radi o skupljoj, jer nestručni majstor odnosno nestručna varijanta »uradi sam« može napraviti više štete nego koristi. I uglavnom to i napravi.

No, više ne morate brinuti oko sitnih popravaka, no isto tako ni oko onih krupnijih. Tu je Nenad Paripović – majstor za sve. Nakon nekoliko godina provedenih u Zagrebu, gdje je radio na raznim poslovima kod raznih obrtnika, odlučio se vratiti u Bjelovar i ponuditi upravo ono što tu nedostaje – kvalitetnu uslugu brzih malih, ali i velikih popravaka.

Pa tako ukoliko trebate ugraditi ili popraviti luster, zamijeniti ili ugraditi prekidač, ili pak, ako trebate ugradnju novih električnih instalacija, sve što trebate je pozvati majstora Paripovića. Isto tako ako imate neki kvar u kupaonici, trebate zamijeniti ili popraviti vodokotlić, zamijeniti pipu ili sifon u kadi, on vam stoji na raspolaganju.

Majstor Paripović osim sitnih popravaka radi i one veće, pa tako vam može postaviti Knauf (gips-kartonske ploče), napraviti pregradni zid, spustiti stropove, poravnati stare zidove i okrečiti vaš stan ili kuću.

Popravit će vaše stare i dotrajale rolete ili ih zamijeniti novima. Ukoliko su vam dotrajale brtve na prozorima, majstor Paripović, će ih zamijeniti novima, a vrši i popravak drvenih prozora, izmjenu kvaka, brava i mehanizama za zatvaranje. Ukoliko ste nekim slučajem razbili prozor, opet nema problema, majstor Paripović će na vaš poziv doći do vas uzeti prozor i donijeti vam ostakljeni.

Postava polica, laminata, seljačkog poda, tepisona, linoleuma, keramičkih pločica, montaža ormara, polica, namještaja, reklama, raznih nosača za televizore, zvučnike, kuhinjskih napa… to su samo neke od usluga koje vam nudi majstor Paripović.

MAJSTOR ZA SVE KOJI I POPRAVLJA SVE

Osim svih mogućih popravaka u kući, majstor Paripović, nudi usluge i popravaka automobila. No, njega možete nazvati na broj mobitela ukoliko vam auto stane negdje na cesti. On će doći do vas u najbržem mogućem roku i pokušati otkloniti kvar na licu mjesta. Ukoliko to nije moguće onda uz pomoć šlep službe odvest će vaš automobil u svoju radionicu. Prilikom popravaka majstor Paripović se koristi najmodernijim uređajima za dijagnostiku kvara na automobilu. Uz uslugu popravaka on nudi i uslugu ugradnje dodatne opreme poput led dnevnih svjetala, xenon svjetala, parking senzora, centralnog zaključavanja, alarma, i sl.

I kako naziv majstor za sve, ne bi ostala samo reklamna fraza, potvrđuje i jedan nedavni neuobičajeni popravak. Majstoru se javio jedan gospodin kojem se pokvario suncobran. I naravno, baš onda kad su temperature dostizale 40° C, no kako nam je rekao majstor Paripović, kvar je ubrzo bio otklonjen i to po cijeni daleko manjoj od novog suncobrana.

Majstora Paripovića možete kontaktirati na broj mobitela 098 178 2284 ili na broj telefona 043/639 026 odnosno svoj kvar mu možete i prijaviti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Njegovo radno vrijeme je od 9 do 17 sati svaki radni dan. Za hitne slučajeve možete ga kontaktirati i van radnog vremena, najbolje SMS-om. Sve usluge koje nudi možete vidjeti na njegovoj web stranici, a na fotografijama nekoliko primjera na kojima je radio.

Ažurirano ( Utorak, 13 Kolovoz 2013 16:28 )