• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOVA TVRTKA U PODUZETNIČKOJ ZONI NINKOVICA

ULOŽIT ĆE DVA MILIJUNA KUNA I ZAPOSLITI OSAM RADINKA

Tvrtka koja je kupila parcelu, Multimon, planira početak gradnje potkraj ove godine

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Tvrtka Multimon iz Zagreba potpisala je ugovor s Gradom Čazma o kupnji parcele u Poduzetničkoj zoni Ninkovica. Ondje planira graditi proizvodno-skladišno distribucijski centar sprinkler opreme za potrebe Republike Hrvatske i istočne Europe. Sprinkler sustavi su stabilni automatski uređaji za dojavu i gašenje požara. Predstavljaju najučinkovitiji oblik borbe protiv širenja požara u početnoj fazi, prije nego požar eskalira do veličine koja predstavlja opasnost za ljude i imovinu.

Plan investicije tvrtke Multimon je ulaganje u proizvodnju cijevi i cijevnih elemenata koji se koriste za instalaciju sprinkler sustava, vrijedno oko 2 milijuna kuna. Ulaganje obuhvaća kupnju zemljišta te izgradnju i opremanje proizvodno skladišnog objekta. Tvrka planira zaposliti do osam radnika.

U poduzetničkoj zoni Ninkovica u Čazmi na raspolaganju su još četiri katastarske čestice. Do sada je prodano sedam parcela, tri su tvrtke izgradile objekte i rade, a kod ostalih je u tijeku postupak ishođenja potrebne dokumentacije. Posljednja tvrtka koja je kupila parcelu, Multimon, planira početak gradnje potkraj ove godine.

Ažurirano ( Srijeda, 02 Listopad 2013 10:00 )