• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOVOOTVORENA ŽELJEZARIJA »KROM«

NOVO U HRVATSKOJ: alat »Kamasa« s doživotnom garancijom

»Krom« možete posjetiti na adresi Trg hrvatskih branitelja 21 u Bjelovaru, u radnom vremenu od 7 do 19 sati, a subotom od 7 do 14 sati

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Svima je dobro poznata poslovica »Tko ne riskira, taj ne profitira«. Činjenica je da unatoč tome mnogi od nas godinama svoje snove stavljaju u drugi plan i čekaju bolja vremena da ih ostvare. Ali svako vrijeme nosi svoje poteškoće, i nekad jednostavno treba podvući crtu i odlučiti se na pomak.

Primjer jednog takvog razmišljanja je novi mladi bjelovarski poduzetnik Darko Kukučka. Nakon brojnih godina iskustva u trgovini, i unatoč teškim vremenima, ovaj poduzetni mladić svoje znanje odlučio je pretočiti u vlastitu firmu, i otvorio je u Bjelovaru željezariju zvučnog naziva »Krom«.

Osim alata poznatih svjetskih marki u svojoj ponudi također ima i veliki izbor vijčane robe, boja i lakova, zaštitne opreme, opreme za zavarivanje, i ostale robe. Široku ponudu je upotpunio i jedinstveni alat »Kamasa« s doživotnom garancijom, koji se tako u »Krom-u« po prvi puta pojavio na hrvatskom tržištu.

– Firma je prvenstveno zamišljena kao podrška industriji i obrtništvu, ali jednako tako kroz svoju maloprodaju nudi robu za svakodnevnu upotrebu hobistima, voćarima, vinogradarima i ostalima. – rekao je gospodin Kukučka. Od iskusnog voditelja i još dvoje zaposlenika, dobit ćete stručnu pomoć, savjete, i odgovor na sva pitanja vezana uz artikle i njihovu primjenu.

»Krom« možete posjetiti na adresi Trg hrvatskih branitelja 21 u Bjelovaru, u radnom vremenu od 7 do 19 sati, a subotom od 7 do 14 sati.

Ažurirano ( Četvrtak, 13 Ožujak 2014 11:16 )