• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRVI EKO SAJAM U ČAZMI

EKO KULTUROM DO ZDRAVLJA

Na Sajmu, koji će biti izložbene i prodajne prirode, održavat će se radionice u eko kuhinji te će se moći isprobati proizvodi od ekološki uzgojenih namirnica

E-mail Ispis PDF

ČAZMA U subotu i nedjelju, 13. i 14. rujna, na sportskim terenima (Glumina) u Čazmi održat će se prvi eko sajam »Eko kulturom do zdravlja«, u organizaciji Udruge »Eko kultura« BBŽ.
Na Sajmu, koji će biti izložbene i prodajne prirode, održavat će se radionice u eko kuhinji te će se moći isprobati proizvodi od ekološki uzgojenih namirnica. Otvorenje je u subotu u 10 sati te će toga dana Sajam trajati do 19. sati, a nedjelju od 9 do 13 sati.

U subotu od 11 sati održat će se predstava za djecu »Šareni svijet«.

Nastup glazbenog sastava »Requiem« iz Garešnice, najavljen za nedjelju na Gradskom trgu, otkazuje se zbog lošeg vremena.

Parteri u organizaciji Sajma su Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske, Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG), DND Čazma, Dječji vrtić »Pčelica« Čazma, Centar za kulturu Gradski muzej Čazma, Turistička zajednica Moslavina – Čazma. Pokrovitelj je Grad Čazma, a medijski pokrovitelj Super radio.

Ažurirano ( Četvrtak, 11 Rujan 2014 14:44 )