• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


HUMANITARNA AKCIJA »ŽIVOT ZA ŽIVOT«

MAJSTORI KULINARSTVA S LJUBAVLJU ZA ŠEKIJA UZ KONCERT BANDA HOT STUFF

Molimo sve da probaju platiti rezervirana mjesta čim prije, kako bismo mogli položiti novce na račun

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Večera  humanitarno donatorskog karaktera u svrhu prikupljanja sredstava za Šekija održat će se u četvrtak, 25. rujna u restoranu »Šljukin gon« u Bjelovaru u 19 sati. Za simboličnih 100,00 kn će vrhunski kulinari iz regije spremati delicije, a sav prihod je namijenjen Šekiju. Svi kuhari dolaze i kuhaju bez naknade, namirnice i prostor su donirani.

Najavljena je i svirka popularnog bjelovarsko-zagrebačkog banda Hot Stuff.

Nakon večere predviđena je aukcija slika bjelovarskog slikara Ivana Matanića koji je svojim grafikama i bakrorezima uokvirio najljepše kadrove bjelovarskog kraja. Najavljena je i tombola koju će voditi popularni bjelovarski voditelj Mario Petreković.

Uživajte u društvu dobrih ljudi i činite dobro za svojeg sugrađanina!

Molimo sve da probaju platiti rezervirana mjesta čim prije, kako bismo mogli položiti novce na račun.  Uplatiti se može gotovinom kod Maria Brestovečkog ili na BROJ ŽIRO RAČUNA: HR7524020061500034614 nakon čega je potrebno na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript poslati potvrdu uplate zbog knjigovodstva. Od slobodnih 500 mjesta do 22. rujna rezervirano je 450, a plaćeno oko 200 mjesta.

Sve o akciji na jednom mjestu možete pogledati na službenoj stranici akcije  »ŽIVOT ZA ŽIVOT«.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 22 Rujan 2014 13:23 )