• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DRUGI »ČAZMANSKI VINOKAP« 23.OŽUJKA U MOTELU ANA

UZORKE DONIJETI DO 10. OŽUJKA

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Čazma je i ove godine domaćin festivala vina »Čazmanski vinokap« koji je prvi puta održan prošle godine uz sportsku manifestaciju Super maraton. Idejni začetnici i organizatori ove izložbe vina, Udruga vinogradara i vinara »Čazma« , ponosni su jer je manifestacija odlično uspjela, a uspješno organiziraju i ovogodišnju, koja će biti održana 23. ožujka, u motelu Ana u Čazmi s početkom u 15 sati.

Svi proizvođači dobre kapljice, koji svoje proizvode žele predstaviti na izložbi i sudjelovati u natjecanju, svoje uzorke vina trebaju dostaviti ove nedjelje, 10. ožujka, od 10 do 21 sat, također u motelu Ana. Za ocjenjivanje je potrebno dostaviti četiri boce za bijela i tri boce za crvena vina za svaki prijavljeni uzorak u ambalaži od 1 litre ili od 0,75 l. Predikatna i desertna vina treba dostaviti u originalnoj ambalaži od 0,2 do 0,75 l. Ocjenjuju se i rakije za koje je potrebno dostaviti dvije boce od 0,5 l. Svaka priložena etiketa i etiketa s boce ulazi u konkurenciju za nagradu »najljepša etiketa i oprema boce«.

Uz uzorke je potrebno ispuniti prijavni list koji se nalazi na www.cazma.hr. Kotizacija iznosi 50 kn po uzorku, a moguća je uplata virmanom na žiro račun broj 2390001-1100278762, poziv na broj: OIB, svrha doznake: kotizacija za izložbu, primatelj: Udruga VV Čazma (kopiju virmana molimo predati s uzorkom). Sve dodatne informacije mogu se dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Ažurirano ( Srijeda, 06 Ožujak 2013 10:13 )