• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


OTVORENI DAN EU FONDOVA U BJELOVARU

Kako bi što većem broju potencijalnih korisnika bespovratnih sredstava iz EU fondova približili mogućnosti financiranja projekata, ali i prezentirali pojedincima mogućnosti razvoja karijere u segmentu EU fondova, Algebra centar Bjelovar u suorganizaciji HGK – ŽK Bjelovar, organizira 20. ožujka 2013. u 14 h besplatnu info radionicu za zainteresirane tvrtke, organizacije i pojedince.

E-mail Ispis PDF

Danas su EU fondovi s pravom top tema jer se ulaskom Hrvatske u EU dostupna bespovratna sredstva višestruko uvećavaju. Osnovna pitanja koja si pri tom postavljamo jesu što se može financirati iz EU fondova, koji fondovi su čemu namijenjeni, može li se moja tvrtka ili organizacija prijavljivati, je li moj projekt prihvatljiv, koliko mi treba vremena za pripremu projekta, od kuda krenuti s prijavom, što sve moram znati želim li biti uspješni konzultant za EU fondove, kako steći vještine za ovo interesantno zanimanje?

Ako vas zanimaju odgovori na ova pitanja, pridružite nam se na ovoj korisnoj i besplatnoj radionici, čiji će fokus biti nadolazeći EU fondovi, a na konkretna pitanja odgovarat će vam predstavnici Algebre te predavač i konzultant Mario Protulipac.

»Uz rad na pripremi dvadesetak projekata financiranih iz EU te provedbi još većeg broja, Mario Protulipac sudjelovao je i u izradama lokalnih razvojnih ili sektorskih strategija iz područja ruralnog razvoja i razvoja ljudskih potencijala, kao i u izradi planova za inovativne projekte iz poslovnog sektora. Za inovativne projekte je bio nagrađivan i od strane Sveučilišnog Ureda za transfer tehnologije i Znanstveno-tehnologijskog parka Rijeka.

Uz razne funkcije u pisanju i provedbi projekata, Mario se okušao i u ocjenjivanju projektnih prijedloga što se pokazalo velikim iskustvom i dodatnim motivom za snažno zagovaranje principa logičke matrice pri dizajniranju projektnih prijedloga. Korisnike najčešće usmjerava u razmišljanju da se projekti pišu radi rješavanja nekog problema i zadovoljenja potreba, a ne zbog slave ili što je češći motiv – novca.«

TEME RADIONICE »OTVORENI DAN EU FONDOVA U BJELOVARU«:

  • Primjeri iz prakse i kredibilitet: Kako je Algebra i njezina Visoka škola do sada projektno »povukla« sredstva ili sudjelovala kao partner, izvoditelj ili konzultant iz raznih fondova u visini više od 30.000.000 kn

  • Kako iskoristiti bespovratna sredstva EU fondova?

  • Koji su fondovi dostupni i tko sve može prijavljivati projekte?

  • Što donose strukturni fondovi?

Predstavljanje Algebrine specijalističke edukacije Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU

Besplatna radionica bit će održana 20. ožujka 2013. u 14.00 sati, u Županijskoj komori Bjelovar, P. Preradovića 4/I, 1. kat. Broj sudionika je ograničen te stoga molimo zainteresirane da svoj interes potvrde slanjem prijavnice na adresu elektronske pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , ili pozivom na broj telefona 043/220 840.

Prisustvovanjem na ovoj radionici, sudionici (ili njihovi predstavnici) stječu i vouchere za popust za školovanje na programima verificiranog EU obrazovanja s pravom upisa u radnu knjižicu. Više informacija o početnim, naprednim i specijaliziranim EU školovanjima se nalazi na www.algebra.hr.

Ažurirano ( Četvrtak, 14 Ožujak 2013 10:35 )