• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


»KVETCH« – DOBRA DRUŠTVENA KOMEDIJA

E-mail Ispis PDF

KOPRIVNICA - Ludens teatar poziva na kazališnu predstavu Stevena Berkhoffa »KVETCH« u koprodukciji GDK »GAVELLA« i Kazališta Virovitica koja će se održati 23. ožujka u 20 sati u Domu mladih. Redatelj je Dražen Ferenčina, a igraju Enes Vejzović, Helena Minić, Janko Rakoš, Blanka Bart Hajoš, Igor Golub.

Ukratko, petero ljudi - Frank i njegova žena Donna, njezina majka, prijatelj Hal i kolega George susreću se u uobičajenim situacijama u kojima se i većina nas zatekla. No, uz namjerno konvencionalne rečenice koje si upućuju, u ovoj komediji na glas izgovaraju i svoje misli. Priča o ne baš sretnim ljudima i njihovim ne baš sretnim životima, subverzivna i razigrana, duhovita i gorka, cinična i nježna, istinita... »Kvetch« je društvena komedija u susretu s kojom smo dovedeni u situaciju da se, kao i u svim dobrim komedijama, smijemo samima sebi.

Cijena ulaznice je 40 kuna. Ulaznice kupite u uredu Ludens teatra 097 7583367 (Dom mladih po-su 10-14 sati), u Šarenom dućanu, u hotelu Podravina ili online na stranici ulaznice hr.

Ažurirano ( Utorak, 26 Ožujak 2013 07:17 )