• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


UDRUGA »IMPRESS« DARUVAR NA PRVOM SAJMU VJENČANJA U HOTELU GARIĆ U GAREŠNICI

PROGRAM ZA SVE BESPLATAN

E-mail Ispis PDF

DARUVAR – GAREŠNICA - Neprofitna udruga »Impress« Daruvar nastupit će 24. ožujka na Prvom sajmu vjenčanja u sklopu Hotela Garić u Garešnici. Pozivom na Sajam vjenčanja od strane organizatora mladi volonteri dobilli su priliku da još jednom potvrde svoju kvalitetu u pripremi programa.

Udruga će imati od 10 sati prijepodne svoj izložbeni prostor, a u 17 sati pripremit će pravi program mode, ljepote i plesa pod vodstvom predsjednice udruge Tanje Herceg. Gost programa bit će glumac Alan Katić. U modnoj reviji sudjelovat će 25 profesionalnih manekena sa završenom modnom edukacijom te plesna skupina udruge Impress. Mladi volonteri udruge svojim će programom nastojati Sajam vjenčanja u Garešnici učiniti uspješnijim i privlačnijim za posjetitelje.

Na Sajmu će biti prisutno dvadesetak izlagača među kojima su »Studio Cinema«- profesionalna foto i video produkcija, Bend »Time out«, salon vjenčanica »Josephine«, salon vjenčanica »Princess«, RCF foto studio, udruga »Impress« Daruvar, wellness centar »Lotos«, »Slatki zalogaj« kolači i torte, »Niz dekoracije«, cvjećarna »Ivančica«, staklar Zdravko Matijašević- izrada suvenira, zlatarna »Finek«, »Angelina Design«, frizerski salon, »Beauty centar Kristinka«, »Tim dizajn«, gosti Radio Krugoval, bend »Dodir«.

Program Sajma vjenčanja počinje u 10 sati otvorenjem sajma, u 12 sati je cvjetna radionica, u 14 sati degustacija slastica, a u 17 sati modna revija i promocija salona vjenčanica. After party počinje u 17,45 sati. Sajam se zatvara u 19 sati.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Ažurirano ( Utorak, 19 Ožujak 2013 11:58 )