• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


SUPERMARATON ZAGREB – ČAZMA

PRIJAVITE SE NA NAJDUŽU CESTOVNU UTRKU U HRVATSKOJ

S vremenom postao ne samo sportska manifestacija, veći i turistička, zabavna i kulturna, jer Grad Čazma sa svojom športskom i turističkom zajednicom pripremaju bogat program koji će trajati dva dana

E-mail Ispis PDF

ZAGREB-ČAZMA Tradicionalni Supermaraton Zagreb – Čazma ove godine će se održati 23. ožujka, s početkom u 8 sati . U najdužoj cestovnoj utrci u Hrvatskoj, dužine 61km i 350m, simbolično se spajaju dva stara grada, dva Kaptola i dvije županije. Početak utrke je na Trgu bana Josipa Jelačića, a spektakularni završetak je u Čazmi.

Supermaraton je s vremenom postao ne samo sportska manifestacija, veći i turistička, zabavna i kulturna, jer Grad Čazma sa svojom športskom i turističkom zajednicom pripremaju bogat program koji će trajati dva dana. Oko tisuću posjetitelja koji su očekivani, moći će uživati između ostaloga i u natjecanju Moto-alke, susretu old timer vozila, kuhanju lovačkog gulaša i fileka, međunarodnoj izložbi vina »Čazmanski vinokap«, te mnogim drugim popratnim sadržajima.

Prijave za maraton možete ostaviti internetskim putem ovdje, a ako je vaš interes isključivo zabavne prirode, vidimo se na jednom od ostalih događanja!

Ažurirano ( Petak, 17 Siječanj 2014 18:31 )