• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


EU PROJEKT »STEP UP!« U BJELOVARU I VELIKOM TROJSTVU

UČENJE KROZ KULTURNO IZRAŽAVANJE

Projekt okuplja 28 mladih (18-30 godina) iz šest zemalja i to: Španjolske, Poljske, Mađarske, Rumunjske, Turske i Hrvatske

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – VELIKO TROJSTVO Ne, to nije film koji ste gledali nekoliko puta, niti njegov nastavak, već projekt u organizaciji »Centara za osobni i profesionalni razvoj Syncro«.  Projekt je financiran od strane Agencije za mobilnost i fondove EU i programa Mladi na djelu.

Želite život po svom? Svjesni ste potencijala koji imate u sebi? Želite li poboljšati svoju komunikaciju s drugima?

Samo su neka su od pitanja koja je »Centar za osobni i profesionalni razvoj Syncro«  postavio kao organizator projekta međunarodne razmjene.

Projekt okuplja 28 mladih (18-30 godina) iz šest zemalja i to: Španjolske, Poljske, Mađarske, Rumunjske, Turske i Hrvatske.

Glavne teme projekta su učenje, kroz kulturno izražavanje, od fizičke aktivnosti do diskusije i kreativne radionice. Cilj razmjene je istražiti kulturnu baštinu sudionika i pronaći novi, moderan način da se izraze u pokretu, plesu. To ne znači profesionalan ples, već povezivanje i pripremanje događaja koji će biti predstavljen u lokalnoj zajednici. Kako bi mladi naučili vidjeti sebe tuđim očima.

Tako i vi dragi Bjelovarčanke i Bjelovarčani imate prilike danas, 21. siječnja, u Domu kulture u Bjelovaru s početkom u 18 sati, pogledati plesne nastupe HORKUD-a »Golub« i KUD-a »Veliko Trojstvo« u sklopu projekta »Step up!«.

Nakon plesa posjetitelji će moći sudjelovati u interkulturalnoj večeri koja će se događati u predvorju Doma kulture. Sudionici će predstaviti zemlje iz kojih dolaze putem hrane, pića, suvenira i druženja sa posjetiteljima.

Ovim putem pozivamo i vas da nam se pridružite na plesnom događanju i podržite ovaj projekt.

Ažurirano ( Utorak, 21 Siječanj 2014 11:02 )