• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KAMPANJA »ČITAJ MI« – RADIONICA I IGRAONICA »GDJE KNJIGE STANUJU«

Kroz učenje i igru, razvijat će se grafomotorika, perceptivne sposobnosti, usvajati osnovni matematički pojmovi, upoznavati osnovne jezične strukture, vježbati koncentracija, lijepo izražavanje te povećavati fond riječ

E-mail Ispis PDF

ČAZMA Gradska knjižnica Slavka Kolara Čazma, u suradnji s Društvom »Naša djeca« Čazma, nastavlja nacionalnu kampanju »Čitaj mi« – za poticanje rane pismenosti, odnosno čitanja djeci od najranije dobi.

Svakog će se petka na novoopremljenom Dječjem odjelu Gradske knjižnice održavati radionica i igraonica »Gdje knjige stanuju«, za djecu predškolskog uzrasta.

Kroz učenje i igru, razvijat će se grafomotorika, perceptivne sposobnosti, usvajati osnovni matematički pojmovi, upoznavati osnovne jezične strukture, vježbati koncentracija, lijepo izražavanje te povećavati fond riječ.

Na nacionalnom nivou, akcija »Čitaj mi« počinje u petak, 24. siječnja 2014. godine pa će tako i prva radionica u čazmanskoj Knjižnici također biti 24. siječnja u 17 sati.

Gradska knjižnica Čazma organizira i programe za polaznike Dječjeg vrtića »Pčelica« – u četvtak, 23. siječnja u 9:30 sati, i Male škole – u petak, 24. siječnja u 15 sati i ponedjeljak, 27. siječnja u 15 sati.

Ažurirano ( Srijeda, 22 Siječanj 2014 14:05 )