• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


»ŽENE U CRVENOM« U KOPRIVNICI

Predstava će se održati u Domu mladih, 31. siječnja, u 20 sati. Ulaznice možete kupiti u uredu Ludens teatra (Dom mladih) od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati

E-mail Ispis PDF

KORPIVNICA Petak je pun kulturnih događanja. Ako niste zainteresirani za posjete muzejima i galerijama povodom »Noći muzeja«, ali ipak tražite ideju kako kvalitetno započeti vikend – u Koprivnici možete pogledati predstavu »Žene u crvenom«.

»Kad izmiješate stambeni kredit u švicarskim francima, stjuardesu u mirovini, vjenčanje na Maldivima i policijsku opsadu,  dobijete 'Žene u crvenom' – Tamaru, Noru, Dinku i Anđu. Kad minus na tekućem računu ode u crveno, jedino preostalo rješenje bit će preuzeti pravdu u svoje ruke. One pjevaju i pucaju, nasmijavaju nas i postavljaju nam sva prava pitanja.«

Vera Zima, Dubravka Ostojić, Jelena Hadži-Manev i Lada Bonacci utjelovile su Tamaru, Noru, Dinku i Anđu, i svojom odličnom izvedbom predstavit će vam viziju redateljice Franke Perković kako se sve žene mogu nositi s problemima koje im nosi naša svakodnevica.

Predstava će se održati u Domu mladih, 31. siječnja, u 20 sati. Ulaznice možete kupiti u uredu Ludens teatra (Dom mladih) od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati, u Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, ili ih možete rezervirati na broj 097-758-3367.

Ažurirano ( Srijeda, 29 Siječanj 2014 11:33 )