• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KREŠIMIR MIŠAK U GRADSKOJ KNJIŽNICI SLAVKA KOLARA ČAZMA

Ulaz je slobodan pa pozivamo sve zainteresirane građane da dođu i provjere što sve piše u njegovim knjigama, a što možda ne!

E-mail Ispis PDF

ČAZMA U četvrtak 20. veljače 2014. godine u 18 sati u Gradskoj knjižnici Slavka Kolara Čazma gostovat će Krešimir Mišak, jedan od omiljenih televizijskih novinara koji je svojom emisijom »Na rubu znanosti« stekao vjerne gledatelje, obožavatelje, ali i protivnike.

Osim što se bavi novinarstvom, Krešimir Mišak nagrađivani je pisac znanstvene fantastike (SFERA, nagrada za najbolja ostvarenja s područja SF-a za priče »Svijet iduće sekunde« (1999.) i »Akvarij sa zlatnim ribicama« (2004.)). Autor je zbirke znanstveno-fantastičnih priča »Zvjezdani riffovi«, knjige o parapsihološkim fenomenima »Telepatija i telekineza« te knjige intervjua o transformaciji svijesti »Sretan Vam kraj svijeta… kakvog ste poznavali«. U knjizi »Svjetla na nebu« bavi se kronologijom istraživanja NLO-a kroz povijest i u novije vrijeme. Dok se u knjizi »Putovati kroz vrijeme? Zašto ne!« bavi fenomenom vremena i putovanja kroz vrijeme, u vrlo popularnim knjigama „»Sve piše u novinama (… a ponešto i ne)« i »Dečki, odjebite u skokovima (i dalje: sve piše u novinama… samo najvažnije ne)« bavi se putovanjem kroz vijesti te na vrlo pitak način testira različite teorije urote promatrajući svijet oko sebe i analizirajući novinske tekstove. Osim što je poznat kao novinar i pisac, poznat je i kao rock glazbenik.

Ulaz je slobodan pa pozivamo sve zainteresirane građane da dođu i provjere što sve piše u njegovim knjigama, a što možda ne! Knjige će se moći kupovati po prigodnim cijenama.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 17 Veljača 2014 14:54 )