• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DRUGA IMPRO VEČER U BJELOVARSKOM KAZALIŠTU

IMPRO-VJEŽBE KAO ANTI-STRESNA AKTIVNOST

Bjelovarska publika je u studenom oduševljeno podržala impro-igrače koji su izvodili vježbe, te aktivno sudjelovala prijedlozima potrebnima za odvijanje vježbi. Dođite u Bjelovarsko kazalište i na drugu interaktivnu Impro večer 22. veljače 2014. godine u 20 sati.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Nakon interaktivne Impro večeri u sklopu manifestacije Noć kazališta održane u studenom 2013. godine u Bjelovarskom kazalištu, održat će se i druga Impro večer 22. veljače 2014.

Prije svake izvedbe za publiku, dramska pedagoginja Ivana Marijančić održava intenzivnu radionicu koja se sastoji od niza strukturiranih impro-vježbi, kroz koju polaznici dramskog studija bjelovarskog kazališta treniraju zapažanje, brzo reagiranje i snalaženje, suradnju i funkcioniranje uspješnog timskog rada, što su osnove dobrog improviziranja i poticaj za razvijanje zaigranosti i kreativnosti.

Impro-vježbe imaju specifična pravila, ishod je nepoznat i dijeli se direktno sa partnerima i publikom. U svijetu impro-vježbe prakticiraju ljudi svih zanimanja i to je sastavni dio osobnog razvoja. Redovitim treninzima osobe u svojim radnim sredinama postaju fleksibilnije, prijemčivije i reagiraju s više lakoće. Često se impro-vježbe prakticiraju u sredinama u kojima je potrebno napraviti dobar tim, kao anti-stresna aktivnost, te sa osobama od kojih se u poslu traži brzo i kreativno reagiranje.

Bjelovarska publika je u studenom oduševljeno podržala impro-igrače koji su izvodili vježbe, te aktivno sudjelovala prijedlozima potrebnima za odvijanje vježbi. Dođite u Bjelovarsko kazalište i na drugu interaktivnu Impro večer 22. veljače 2014. godine u 20 sati.

Ažurirano ( Utorak, 18 Veljača 2014 14:19 )