• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ELEKTRONSKI SPEKTAKL U PRIJESTOLNICI AUSTRIJE NA HIPODROMU

PRODAJA ULAZNICA MJERI SE MINUTAMA

Koncert jedne od najvećih zvijezda elektronske glazbe današnjice, švedski producent, remikser i DJ Avicii aka Tim Berling

E-mail Ispis PDF

BEČ Jedna od najvećih zvijezda elektronske glazbe današnjice, švedski producent, remikser i DJ Avicii aka Tim Berling nastupit će tijekom velike svjetske turneje 19. srpnja u Beču na hipodromu.

Dvije nominacije za Grammyja, dvije međunarodne Dance Music Awards nagrade, te mnoge druge nagrade i priznanja potvrđuju da se ovaj mladi glazbenik u kratkom vremenu popeo na sam vrh glazbene scene, s kojeg, barem prema njegovim uspješnicama ne misli tako brzo sići.

Već s debi albumom »True« Avicii je dosegavši top 10 u 18 zemalja, dok je u Njemačkoj i Americi dosegnuo odlično peto mjesto, najavivši pohod na svoj dio glazbenog kolača. Svoje nastupe rasprodaje rekordnom brzinom, koja se mjeri u minutama – koliko je trebalo za njegova dva nastupa u njujorškom Radio City Music Hallu, gdje je nastupao kao prvi DJ s vlastitim nastupom. Ovogodišnja bi velika svjetska turneja mogla pomaknuti i te granice.

Koncert ovog megapopularnog DJ-a se događa samo 3 sata vožnje od Zagreba, što je savršena prilika za sve ljubitelje vrhunske elektronske glazbe da spoje koncert s sjajnim putovanjem u Beč.

Ovaj projekt ima potporu najvećeg hrvatskog distributera ulaznica pa su u prodaji ekskluzivni paketi prijevoza i ulaznice na www.eventim.hr po najpovoljnijim cijenama.

Ažurirano ( Utorak, 18 Veljača 2014 14:19 )