• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KAZALIŠNE PREDSTAVE U CENTRU ZA KULTURU

»UGLEDNI GOST« I »ŠOVINISTIČKA FARSA IV« U ČAZMI

Predstave će se održati u petak 21. ožujka i u nedjelju 23. ožujka u 19:30 sati

E-mail Ispis PDF

ČAZMA U kino dvorani Centra za kulturu Čazma, u petak 21. ožujka u 19:30 sati održat će se kazališna predstava »Ugledni gost« autora Fadila Hadžića, koja na duhovit način, s dozom satire, tako karakterističnom za velikog umjetnika, aktualizira verbalnu dinamiku bračnog odnosa. Priča se događa u zadnjem trenutku priprema za doček uglednog gosta, inače školskog kolege muža. Nisu se vidjeli još od mature. Kako se gost ne pojavljuje, imamo priliku upoznati naš bračni par, ali i prepoznati sami sebe.

Redatelj: Vlatko Petrić, adaptacija: Zlatko Petrović, scenografija i kostimografija: Snježana Lančić-Prpić, inspicijent i tehničko vodstvo: Tomislav Slavić. Izvođači: Snježana Lančić-Prpić i Milorad Bunčić, cijena ulaznice je 15 kn.

»Šovinistička farsa IV«, komedija Radoslava Pavlovića »Vidimo se u Den Haagu«, u izvedbi Amaterskog kazališta »Pučka scena« Hrvatske čitaonice Hercegovac, održat će se u nedjelju, 23. ožujka u 19:30 sati, u kino dvorani Centra za kulturu u Čazmi. Redatelj je Ivan Bratković.

Ažurirano ( Srijeda, 05 Ožujak 2014 14:37 )