• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


HOUSE EUFORIJA U BJELOVARSKOM ALCATRAZU I OVE SUBOTE

Vizualni dio koreografije rade plesačice sa Zrća. Ulaznica je 20 kn u pretprodaji (caffe bar Špica i Carica), dok je na dan partya 30 kn.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bjelovarski klub Alcatraz nastavlja s gostovanjima iz svijeta house glazbe, nakon neviđene euforije i atmosfere koju su prije mjesec dana priredili dvojac PlayOne. Ovaj put u subotu, 5. travnja iz prijestolnice elektronske glazbe Manchestera stiže prekrasna mulatkinja - Miss Mavrik.

Miss Mavrik nije samo DJ, već i producent, rezident na Ibizi pune 4 godine, te zaštitno lice na reklamama za renomirane lifestyle brendove. Počela je karijeru kao model, zatim je puno putovala po svijetu kao presenter za BBC, MTV, ITV i Ch4, što joj je i pomoglo u daljnjem razvoju DJ karijere. Uvijek je imala strast za house glazbu, te se od 2005. intenzivno posvetila DJ-iranju, počevši u pravim Londonskim underground klubovima, da bi uskoro vrtila i po svim najboljim svjetskim klubovima.
Drži rezidencije u Istambulu, Rimu, Londonu, Madridu, Moskvi, St. Tropezu, te svako ljeto posljednje 4 godine provodi radeći kao rezident na Ibizi u klubovima poput Pache, 360, The Egg, 24 i The Supperclub.

Od 2009. radi i na svojim vlastitim produkcijama, remixira single »Come my way« za Tom Nevila i Stafford Brothers, te izdaje za cijenjenu britansku etiketu Toolroom Records.

Luda za glazbom od svojih malih nogu, te puna pozitivne energije, pokazat će vam kako se partija u pravim Londonskim underground klubovima. A kako se partija u bjelovarskom Alcatrazu pogledajte u nastavku.

Uz glavnu gošću za pult će još jedna dama - DJ Allegra iz Zagreba. Vizualni dio koreografije rade plesačice sa Zrća. Ulaznica je 20 kn u pretprodaji (caffe bar Špica i Carica), dok je na dan partya 30 kn.

Ažurirano ( Srijeda, 02 Travanj 2014 14:52 )