• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE ZA MEDIJE HSP-a DR. ANTE STARČEVIĆ U KOJEM PITAJU GRADONAČELNIKA BJELOVARA JE LI ON SVJESTAN SVOJIH UČINJENIH POGREŠAKA. PRIOPĆENJE KOJE POTPISUJE ZORAN ĐOŠIĆ PRENOSIMO U CIJELOSTI.

BJELOVARSKI MEGA PROJEKTI PRAZNA GARAŽA I KINO KOJE PROKIŠNJAVA

Pitamo Vas gospodine Gradonačelniče da li ste vi doista svjesni svojih pogrešaka koje ste do sada učinili ili vas baš boli briga za sve? – stoji u priopćenju

E-mail Ispis PDF

HSP AS  kao jedina stranka kojoj je stalo do našeg grada i naših sugrađana izlazi sa ovim svojim priopćenjem. Našeg Gradonačelnika Korušeca moramo upitati da li on doista zna što radi?

Izgradnja podzemne garaže, koja je koštala između 15 i 17 milijuna kuna, je propala investicija.  Jer se taj dio mogao bolje riješiti i koštalo bi jeftinije.

Izgradnja kino dvorane koja je koštala oko 7 milijuna kuna, prokišnjava i još nije u funkciji.

Izgradnja semafora u Tr . Markovcu  koji ne rade jel se nemogu dogovoriti Hrvatske ceste i Grad Bjelovar . Grad Bjelovar ste vi Gradonačelniče i vi ste odgovorni zašto semafori još ne rade .Da je u pitanju  mjesto gdje vi živite vjerujem da bi već odavno proradili.

Postavljanje spomen ploče u Gudovcu na ćiriličnom pismu bila je Gradonačelnikova pljuska poginulim hrvatskim braniteljima i svim onima koji su dali doprinos u stvaranju Hrvatske.

Nereagiranje Gradonačelnika i predsjednice Gradskog vijeća Vanje Posavac (SDP) na odluku da se ugasi bjelovarski Studio HRT –a , koji je zaslužan za mnogo toga , a posebice tijekom 90-ih godina. 23-roje zaposlenika čekaju otkazi.

Postavljanje  nesposobnog kadra na čelo Gradskog poduzeća za održavanje sportskih objekata, koji svoje frustracije rješava na čudan način, samo njemu poznat.

Pitamo Vas gospodine Gradonačelniče da li ste vi doista svjesni svojih pogrešaka koje ste do sada učinili ili vas baš boli briga za sve?

HSP AS BJELOVAR

Predsjednik

Zoran Đošić

Ažurirano ( Četvrtak, 24 Srpanj 2014 17:33 )