• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


JESENSKA AKADEMIJA O ODNOSIMA S MEDIJIMA I JAVNOM NASTUPU

MLADI HSLS-a »OKUPIRALI« BJELOVAR

Trajala je tri dana, a okupila je dužnosnike iz redova mladih liberala na razini Hrvatske

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Mladi hrvatski liberali- mladi HSLS-a sastali su se u Bjelovaru na Jesenskoj akademiji na kojoj su se educirali o odnosima s medijima i javnom nastupu kroz radionice koje je vodio komunikacijski stručnjak Milan Koštro.

Domaćin mladih liberala bio je njihov bivši predsjednik, a danas potpredsjednik HSLS-a Dario Hrebak koji je naglasio važnost političkog pomlatka HSLS-a, jer nastoji okupiti mlade ljude.

– HSLS tijesno surađuje sa svojom organizacijom mladih. Zajedno smo koncentrirani na mlade, njihove probleme i potencijale, te nam to pomaže stvoriti program koji bi položaj mladih poboljšao, stvarajući mogućnosti za otvaranje radnih mjesta i jačanje obrazovnog standarda mladih – rekao je Hrebak.

Predsjednik Mladih hrvatskih liberala-mladih HSLS-a Toni Garac obrazložio je razloge  održavanja Akademije. – Sastali smo se kako bi smislili način na koji naše ideje i programe možemo najbolje predstaviti građanima. Želimo ojačati komunikaciju s građanima i boriti se za rješavanje njihovih egzistencijalnih problema.

Jesenska akademija trajala je tri dana, a okupila je dužnosnike iz redova mladih liberala na razini Hrvatske.

Ažurirano ( Utorak, 30 Rujan 2014 16:23 )